no pandora or rhapsody - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 01-24-2013, 12:44 PM - Thread Starter
jimmyfarr's Avatar
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i wonder if any one can help me ,,i live in the uk
i have the rx-v671,, had it for about 15 months ,,, when i first got it ,, i had an icon for rhapsody,, and one for pandora ,,(since disappeared from the receiver)
i know because i live in the uk i would not be able to receive them ,,
i have now got a vpn set up with a us ip on it ,, i have downloaded the latest firmware 1.39 from yamaha site usa, put it on with still no icons for the above on the receiver,,
i know the vpn is working ok as i have pandora running ok on a smart tv on the same network,
has anyone had this problem and sorted it out???
or has any clever guy any helpful suggestions to try???
grateful for any help or advice,,

jimmyfarr is offline  
Sponsored Links
Reply Receivers, Amps, and Processors

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off