Onkyo TX8050 networking issues - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 02-07-2013, 02:53 PM - Thread Starter
Newbie
 
Budzio's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
We have installed the Onkyo TX8050 in a clients house and we are experiencing some network lock up issue with the receiver. Basically the two problems we are having are when listening to Pandora thru the Onkyo and listing to an iPod via USB.

After a period of time we loose the stream on Pandora and when listing to an Ipod the music stops and the metadata freezes up.

We are controlling the Onkyo with an iPad using the O Remote app. Turning off the receiver or switching between inputs does not fix the problem. We have to disconnect the power from the Onkyo in order to get it to play again. Has anyone else experienced this or similar problems? If so what's been the fix? We have the router set up correctly with port forwarding and also set a static IP on the receiver.
This problem happens both statically and DHCP.
Budzio is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Onkyo Tx 8050 Network Stereo Receiver Black

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off