Onkyo SR-TX707 MMPU setting problem - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 02-09-2013, 03:30 AM - Thread Starter
Newbie
 
Blueone0's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Unfortunally an firmware update went wrong on my Onkyo TX-SR707 receiver, now I can only see MMPU setting in the screen. So I bought myself a donor TX-SR707 with a broken housing and used the HDMI board as I thought that it would be the cause. Only after replacing the hdmi board I still have the problem, does someone know which part is holding the MMPU setting?

Thanks in advance!.
Blueone0 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-27-2013, 08:08 AM
Newbie
 
maharajhs's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: South Africa
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

Hi,

 

I have the same issue, managed to screw up my unit by being impatient during the Firmware upgrade.

 

Contacted both Onkyo USA and the local authorised repair center in South Africa, both basically told me this unit is a brick now. Unless I replace the Microprocessor. I am trying to figure out where this is located.

 

According to the local repair center, the HDMI board is where the MP is situated. Removed the board competely to see what happens but it made no difference. Any help will be welcome.

 

Model : TX-NR708

maharajhs is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Onkyo Tx Sr707 7 2 Channel A V Surround Home Theater Receiver , Onkyo Tx Nr708
Gear in this thread - Nr708 by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off