Onkyo HT-R590 video problems - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 02-16-2013, 12:45 AM - Thread Starter
Newbie
 
TheUrbanLegend's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I got the Onkyo HT-R590 receiver with my S5400 Home Theater and worked fine since April with my Directv box, Xbox 360 and PS3 hooked up to it via HDMI. But recently I got a new LG 55LM4600 to replace my Vizio and as soon as I plugged in the HDMI cable to the LG my Directv box would not show video only a pink screen then it started working with video but it was all pink. My Xbox 360 works fine but my PS3 just flickers between a black and blue screen. I tried hooking it up to another TV with same results and all 3 work fine if hooked up individually to the LG tv. Any idea what might be the problem?

Here is a picture of the pink screen with the Directv box

TheUrbanLegend is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 02-18-2013, 04:13 AM - Thread Starter
Newbie
 
TheUrbanLegend's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
bump, any ideas? I'm calling Onkyo support a little later
TheUrbanLegend is offline  
post #3 of 3 Old 03-04-2013, 06:38 PM
Newbie
 
12Todd2112's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: MA
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
hello just saw your post.i just built my first home theater system and am having the same problem .i did notice it only happens if i dont let my tv boot first.i thought it was my harmony one turning the the reciever on to soon so iv been messing around with the timings with no luck.what did you find out?
12Todd2112 is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off