Onkyo TX-SR705, 5 Years Old, Sub Output Dead? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 03-02-2013, 01:51 PM - Thread Starter
Member
 
Chuckinbeast's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 54
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
The sub from my Harman Kardon HKTS-18 setup died a couple of weeks ago, so I picked up the Klipsch RW12D from Newegg when that killer sale was going on. Go to set everything up, and initially it seemed to be working but strangely. There was a low hum constantly and pretty awful performance --- I wrote it off to not being calibrated.

The next morning I went to investigate and it had zero output. I checked the cable and sub with another old Sony receiver I had and it worked fine. Then I tried another old sub I had with the Onkyo and it didn't work either ---- so its definitely the receiver. I checked all the settings and can't find anything to indicate that its off or anything like that. The receiver is nearing 5 years old and I have noticed that it doesn't pack the same punch as it used to (or so it seems). Is this is a typical failure mode in aging receivers? Or am I being a complete idiot and missing something?
Chuckinbeast is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Onkyo Tx Sr705 Receiver
Gear in this thread - Sr705 by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off