New 1913 owner - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 03-05-2013, 04:15 PM - Thread Starter
Member
 
jdigeorgio's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Purchased a 1913 about a week ago and set it up last weekend. It all seemed to go pretty smoothly including the latest firmware update. However, I noticed that the Favorites menu seems to only work sporadically. I can't seem to scroll through them properly. It just hangs on Favorite 1. Also, it seems that occasionally while listening to Pandora, when it changes to the next song, I will get no volume/sound. When it switches to the next song, the sound comes back. Really like the receiver but these issues are scaring me. I have not reset the microprocessor yet - hate to lose all of my settings. Is anyone else having (or had) these issues and what did you do to resolve them? Thanks.
jdigeorgio is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 03-05-2013, 06:03 PM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 51,874
Mentioned: 50 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4411 Post(s)
Liked: 2372
Welcome to AVSForum! smile.gif

You would be much better served posting in the dedicated AVR-XX13 Owner's thread linked in my sig, although note that if you use the Web Control feature (p. 89 OM), you can SAVE the config.dat file to a PC and then reload it after doing the microprocessor reset.

http://www.avsforum.com/t/1334369/the-official-denon-avr-xx12-model-owners-thread#user_E10

------------------
"JD" – jd@avscience.com ; http://shop.avscience.com/ Call for sales info --> 585-645-1006 

Daily - 8am to 8pm EST
AVScience sells Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Oppo, and more
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 5 times. 
jdsmoothie is offline  
post #3 of 3 Old 03-05-2013, 07:01 PM - Thread Starter
Member
 
jdigeorgio's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Thanks for pointing this out. I thought I was in the xx13 owner thread!
jdigeorgio is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Receivers, Amps, and Processors

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off