ps3 to receiver problems. - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 03-25-2013, 04:24 PM - Thread Starter
Member
 
sullytool's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Apple Valley, MN
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 14
I have a denon 2311ci receiver, i can get video through hdmi from my ps3, but i have no audio. I have the ps3 hooked up through the BD hdmi input on my receiver. I have checked the ps3 settings for audio and it seems to be right, what am i doing wrong?
sullytool is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 03-25-2013, 04:33 PM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 51,883
Mentioned: 50 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4417 Post(s)
Liked: 2374
Try resetting the PS3 and reconnect to each HDMI input on the AVR to see if one works better than another.

------------------
"JD" – jd@avscience.com ; http://shop.avscience.com/ Call for sales info --> 585-645-1006 

Daily - 8am to 8pm EST
AVScience sells Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Oppo, and more
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 5 times. 
jdsmoothie is offline  
post #3 of 4 Old 03-25-2013, 08:30 PM
AVS Special Member
 
audit13's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Toronto
Posts: 1,711
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Liked: 30
Is it possible your receiver is set to pass the audio to your tv for sound?
audit13 is offline  
post #4 of 4 Old 03-26-2013, 02:25 AM - Thread Starter
Member
 
sullytool's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Apple Valley, MN
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 14
changed hdmi inputs on my receiver, and got the ps3 to create sound again, reset the ps3 too just to be safe, works great now, weird.
sullytool is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Receivers, Amps, and Processors

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off