The 'Official' 2013 Denon "E Series" / "X Series" AVR Model Owner's Thread & FAQ - Page 395 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
post #11821 of 11822 Unread Today, 12:32 PM
Advanced Member
bobby_t1's Avatar
Join Date: Jun 2003
Location: Seattle, WA
Posts: 830
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Liked: 20
Originally Posted by jdsmoothie View Post
Not familiar with your Dayton device, but you may have to keep the sub powered ON instead of AUTO. Did the sub work when you ran Audyssey again? (you did run Audyssey again, right?) What about the sub test tones? Do you hear the sub test tone?
I have rerun Audyssey but levels seem so low. It detected my sub as being 25 ft from my when its more like 2ft (it's next to the sofa on my right).

I manually turned the levels up from 8dB to 3db and could definitely hear it.

Oddly I also do hear a clicking/tapping noise periodically when it's firing. Likes its disconnecting and reconnecting.
bobby_t1 is offline  
Sponsored Links
post #11822 of 11822 Unread Today, 02:44 PM
Okiedoke's Avatar
Join Date: Dec 2009
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 10
Airplay problem with iPhone 6 and AVR-X2000

Hi. I purchased my X2000 last year. I was just able to try out Airplay for the first time this week after running an Ethernet cable from the router to the room where I keep the X2000. In the Google Play Music app on the iPhone, can see "Denon AVR-X2000" when I press the Airplay button and I can select it. However, when I press the play button, it changes to a pause button for a split second and then back to the play button (basically, it doesn't play). If I press play again, it plays from the iPhone directly. When I press the Airplay button, it shows iPhone as being selected. I can still see Denon AVR-X2000 as an option, but can no longer select it. I tried Airfoil from my PC and noticed the same behavior. When I select the Denon, it says "Connecting..." and then back to "Available". If I select my Airport Express, it works and the status for Airport Express changes to "Active". The firmware on the X2000 is up to date. I updated it a couple of days ago. Based on what I'm seeing, it feels like an issue on the X2000 side. Any ideas on what the problem may be? Thanks for your help! Here's some details on my configuration:

- Asus router is connected to the Gateway (moden+router) via Cat6.
- X2000 is connected via Cat6 to an unmanaged switch. The switch is connected to the Asus router via Cat6.

- PC is connected to the switch via Cat6.
- Running Airfoil 3.6.6 (latest) on Windows 10.

iPhone 6:
- Running iOS 8.1.2.
- Connected to Asus router using 2.4 GHz band.
Okiedoke is online now  
Reply Receivers, Amps, and Processors

Denon Avr4310ci Receiver , dolby digital plus , netflix 5.1
Gear in this thread - Avr4310ci by

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off