SC 63 HDMI detected but only audio no video - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 04-02-2013, 07:15 AM - Thread Starter
Newbie
 
swaraj's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i just bought Sc 63 but have no video from cable set top box or DVD

HDMI is detected (blue indicator light)

when directly connected without receiver, i get the video -- something wrong with the receiver for sure

I changed the HDMI OUT cable from the receicer to TV and got picture once but then lost it again. tried multiple cables but still the same problem
swaraj is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-02-2013, 03:33 PM
Newbie
 
Jesito's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

I am having the same problem and wondering if you found a solution.

Jesito is offline  
 

Tags
Pioneer Elite Sc 63 7 2 Channel Network Ready Av Receiver
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off