Pandora setup on the SC-65 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 04-08-2013, 01:50 PM - Thread Starter
Newbie
 
Art in Chandler's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I am trying to setup Pandora on my new SC-65. When I tried to enter the credentials via the webpage it gave me an error indicating that the information cannot be saved. When I tried via the menus I can't seem to enter anything from the remote. It appears to lock up on that page.

Has anyone figured this issue out yet?
Art in Chandler is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 04-08-2013, 05:00 PM
Advanced Member
 
dharel's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: The Isle of Long
Posts: 505
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 33
When you say web page, are you using the ip address you've assigned to your 65 and entering that in your browser?

I did just that and it worked just fine.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
dharel is online now  
post #3 of 4 Old 04-09-2013, 08:46 AM - Thread Starter
Newbie
 
Art in Chandler's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Yes, I was using the IP address of the unit to configure the Pandora credentials.

Update: I went to the Pandora menu from the remote and the username and password now show up. Even though the web page indicated that the information could not be saved.

However, now when I try to connect to Pandora it says "Server Error". Note that the Internet Radio app on the receiver works fine so I don't think that it is an internet/networking issue. Also, I can log into my Pandora account find from my PC and phone.
Art in Chandler is offline  
post #4 of 4 Old 04-09-2013, 08:55 AM
Member
 
chewbacca121's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 54
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Is your software up to date, had a sever error on my just purchased 1522. I needed to update new software to a usb, drive check pioneers website for an update.
chewbacca121 is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off