denon avr-2113 problem with network channel - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
Old 04-18-2013, 02:49 PM - Thread Starter
muka's Avatar
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i have problem with my denon avr-2113. when i try using network channel ( like internet radio, or airplay) sound is really low almost cant hear anything. others channels works fine. only a network. was good for two months, now...
muka is offline  
Sponsored Links
Old 04-20-2013, 12:43 AM
AVS Addicted Member
jdsmoothie's Avatar
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 63,543
Mentioned: 200 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 10488 Post(s)
Liked: 4866
So then, the volume level on network sources was okay until recently and now it's lower at the same master volume? Try unplugging the AVR power cord for a a few minutes and if still no joy then reset the microprocessor after using the Web Control feature to save the config file to a PC.
muka likes this.

If you think your AVR is defective, refer to the Owner's manual and reset the microprocessor a few times in a row.
jdsmoothie is offline  
Old 07-20-2013, 08:09 PM
jdip's Avatar
Join Date: Apr 2013
Posts: 64
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
Liked: 14
I have this same problem with my AVR-2113. I have also tried soft, network and microprocessor resets and none of them have helped. Like the rest of you, it only happens when streaming from network sources and internet radio.

Did any of you get this sorted out/get any support from Denon?
jdip is offline  
Sponsored Links

Denon Avr 2113ci Receiver
Thread Tools

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off