Pioneer VSX-1123-K dropping audio - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 05-19-2013, 09:33 AM - Thread Starter
Senior Member
 
daveinga's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Atlanta
Posts: 422
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Happy Sunday all.

My setup:
2 U-verse boxes, Blu-ray player, roku 3
Above feeding into Monoprice 4x4 HDMI matrix swtich
Matrix outputs = VSX-1123-k, 3 TVs
VSX-1123-K feeds to Mitsubishi HC8300 projector

Here is my problem. The VSX-1123-k drops audio randomly when the uverse boxes are set to "surround sound", but the channel is broadcasting in stereo. Audio drop is something like a loss of audio for .1 seconds.

No problem when box is set to "stereo" and channel is in stereo.
No problem with box is set to "surround" and channel is DD
The display on the reciever does not flicker or anything when the audio drops, so I dont believe the uverse box is dropping the audio
Happens randomly, sometimes once a min, sometimes 5 times in 5 seconds.

What I have tried:
Software update on receiver
U-verse box direct to receiver (so the switch is not causing it)
Have a call into Pioneer call center but am not expecting much from them.

Am I doing something stupid?
daveinga is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-10-2013, 09:30 PM
Newbie
 
wido711's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

I too am getting the same issue with Uverse in the same situation (dropping randomly on "stereo" channels).  Were you able to resolve the issue?

wido711 is offline  
 

Tags
Pioneer Channel Av Receiver Vsx 1123 K
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off