Denon AVR 1908 no sound issue - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 05-24-2013, 07:51 AM - Thread Starter
Newbie
 
Sam Taylor's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just bought a Denon AVR1908 from my friend, it worked fine when it was connected to his system. I've just got it home and connected it to my system and there is no sound.

I am fairly new to having an amp setup and have no idea what it could be!

If theres anyone who can give me any pointers it would be massively appreciated.
Thanks in advance

Sam smile.gif
Sam Taylor is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-24-2013, 05:34 PM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 50,388
Mentioned: 36 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3722 Post(s)
Liked: 2182
First thing to do when receiving an open box/used/demo/refurbished unit is to reset the microprocessor (p. 47 OM) to ensure all settings are returned to their factory defaults.

------------------
"JD" – jd@avscience.com ; http://shop.avscience.com/ Call only for sales info --> 585-645-1006 

Daily - 8am to 8pm EST
AVScience sells Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Oppo, and more
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 5 times. 
jdsmoothie is offline  
Old 05-24-2013, 05:37 PM
AVS Special Member
 
budwich's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Kanata, Ontario, Canada
Posts: 1,353
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 26
next thing is to read a bit of the user manual.
budwich is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off