Onkyo TX-NR3007 Out sub HDMI Problem - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 06-04-2013, 06:48 PM - Thread Starter
Senior Member
 
fahmi's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 232
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
So i have had a small ongoing problem that has not bothered me too much as i dont use my 2nd zone that much but figure its time i look into what is going on.

I have a Onkyo TX NR3007 receiver that im currently using the zone 2 feature to play audio and video when the main theater is not in use in my pool room (mainly for TV watching). My problem comes in that when i have this zone enabled the picture on the second tv will stop displaying for about 3 seconds every 30 seconds or so. Its as if i pulled the hdmi cable and then plugged it back in, still get audio but no picture during this in and out. When i plug the second TV into the Main HDMI out port things work fine. the setup is as followed

Verizon box Qip7232 2 is sending the signal to the receiver over an HDMI signal into the Onkyo Receiver. From the receiver im using the SUB HDMI Port to transfer the signal to a Samsung 2333HD.

Any settings/configuration or place I should start looking to see if i can narrow the problem down? I know Verizon boxes don't like splitting an image however I don't have the projector on.

Any guidance or help in this would be greatly appreciated.
fahmi is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Onkyo Tx Nr3007 140 Watts 9 2 Channel Av Surround Home Network Receiver Black
Gear in this thread - Nr3007 by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off