No signal from HTPC to tv using Yamaha Rx V673 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 07-02-2013, 11:57 AM - Thread Starter
ashish_eda's Avatar
Join Date: Apr 2008
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have connected my HTPC and Roku to TV using yamaha receiver. So there is only one cable from receiver to TV. My issue is that when I turn the pc on first time and receiver and tv on, I can see the pc output. But if I turn off devices and turn back on, pc output is lost and I see a default wallpaper from yamaha receiver. But with Roku, this problem does not occur. I have recently bought this receiver and having this issue since then. With my previous onkyo receiver, and with the same setup, there was no issue. Any suggestion?
ashish_eda is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

Yamaha Rx V673 Receiver
Gear in this thread - V673 by

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off