marantz 1604 no audio via display port to hdmi - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
Old 08-11-2013, 10:38 PM - Thread Starter
sako75270's Avatar
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
hi there, first time user on the forum so please bear with me.

I have a Marantz n1604 amplifier , I am trying to run from my lap top display port to an hdmi adopter of course but im not getting any sound out of amplifier, only a picture? now ive tried plugging the hdmi cable straight into the tv its self via an hdmi input and all works fine.
please help if can

also as another topic on same amplifier. I have a blu ray player plugged into an hdmi input on my amplifier and my satellite tv box via component but when switching to the blu ray input after watching the satellite I quite often get no audio from the dvd player through the amplifier, I actually have to physically switch of the amp at the wall and turn tv off then all back on again with the amp on the dvd input
sako75270 is offline  
Sponsored Links

Thread Tools

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off