No video when routing through my Yamaha RX-V367 receiver to projector using HDMI to VGA adapter - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
Old 10-08-2013, 04:02 PM - Thread Starter
JeffMatson's Avatar
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'm not sure if this is the right forum for this thread, mods feel free to move to where I would find the most help in this.

Anyways, I just bought a new projector (Viewsonic PJ513DB) and was trying to run everything through my Yamaha RX-V367 receiver in my theater room. As the projector doesn't have HDMI, I decided to pick up this cheap little VGA to HDMI adapter on Amazon. Everything works fine when running directly up to the projector through HDMI to the adapter, then to the projector with VGA, but I get absolutely nothing when going from HDMI on the computer, to the receiver, then with the HDMI to VGA adapter to the projector with VGA.

Any ideas on this?
JeffMatson is offline  

Yamaha Rx V367bl 500 Watt 5 1 Channel Av Receiver Each Black , Viewsonic Pj513d Dlp Projector
Thread Tools

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off