Denon AVR 789 No video when playing Blu Ray via hdmi - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 5 Old 10-12-2013, 07:18 AM - Thread Starter
Newbie
 
aero993's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Clinton, Md
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I recently rented a few newly released Blu Ray movies. I noticed, that I was getting sound but no picture. I upgrade the firmware in player thinking that was the problem. After the upgrade, I still had no picture. So I purchased a new Samsung player and there is still no pictture. I have reset the unit several times. I tried using a new hdmi cable. One thing that is strange, it plays my directv via hdmi fine. Any ideas what the problem could be?

Thanks
aero993 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 10-12-2013, 07:23 AM
AVS Special Member
 
budwich's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Kanata, Ontario, Canada
Posts: 1,321
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 21
well, its sounds like you tried all sort of things at the source end, but you have given little / no details at the sink / display end so guesses are probably only response. What tv are you using? Have you tried resetting it. What resolutions have you tried? Go to the lowest and start from there. Turn off "deep color" options in any source.
budwich is offline  
post #3 of 5 Old 10-12-2013, 12:45 PM - Thread Starter
Newbie
 
aero993's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Clinton, Md
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Something interesting, I hooked two different Blu Ray players up to my Samsung tv. Regular dvd played fine Blu Ray had the same problem. Beginning to look like it's the tv with the problem. Tv is a 42inch Samsung.
aero993 is offline  
post #4 of 5 Old 10-12-2013, 12:52 PM
AVS Addicted Member
 
afrogt's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: SF Bay Area
Posts: 22,810
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 74 Post(s)
Liked: 351
Maybe you have your player set to 1080p/24 output?

Or deep color is on? Try turning both of those off.

How old is your TV? What's the highest resolution?

Afro GT
afrogt is offline  
post #5 of 5 Old 10-13-2013, 11:17 AM - Thread Starter
Newbie
 
aero993's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Clinton, Md
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Player had deep color and 1080/24 set turned them off.

Everything works now, thanks
aero993 is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Denon Avr 789 630 Watt 7 1 Channel Home Theater Receiver

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off