Delayed Video Marantz SR 8500 Panasonic TX 42G10 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 11-06-2013, 11:18 AM - Thread Starter
Member
 
807recordings's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 128
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 62
So here is the situation:

I have a Marantz SR 8500, OPPO BDP 83 going into the 7.1 inputs, and the Panasonic Plasma V10 series.

Somehow I never had this problem before but now when watching blu rays the audio is behind the video. This means I can't use the delay functions on the OPPO as it would only further increase this problem.

Speaker settings seem set correctly for the distances so I am a bit baffled how to get around this?

Cheers,
Shamus
807recordings is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 11-06-2013, 04:44 PM - Thread Starter
Member
 
807recordings's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 128
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 62
I am still looking through settings here and it must be at the Marantz the problem. In 7.1 settings according to the manual there is no processing going on.

No video goes through the marantz either.

Anyways hopefully someone can add in on this as at the moment I am in no position to sell this. Perhaps down the road when my Hypex amps are builds I will go separates but till then I am stuck.

Side not SACD of Pixies Trompe Le Monde came in and it sounds great (if you care), and Pink Floyd Wish You Where Here. PF I will test tomorrow.

Night smile.gif
807recordings is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Oppo Bdp 83 Blu Ray Player

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off