Denon avr1712 zone 2 left speaker not working - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 12-15-2013, 10:26 AM - Thread Starter
Newbie
 
Tar Heel AVS's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
What could the causes be? Would processor reset possibly correct the problem? Pretty sure the problem is the output of the receiver. Are there fuses for each separate speaker output?
Tar Heel AVS is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 12-15-2013, 10:36 AM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 43,904
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 757 Post(s)
Liked: 1419
Welcome to AVSForum! smile.gif

Reposted to the Denon AVR-XX12 Owner's thread.

http://www.avsforum.com/t/1334369/the-official-denon-avr-xx12-model-owners-thread/18600_100#post_24077298

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - Authorized dealer for AV Gear 
Mon - Fri: 8am – 8pm EST (Sat/Sun too, will return call if I don't pick up)
Call for pricing on Denon, Marantz, Yamaha, Onkyo, Klipsch, Def Tech, Atlantic Tech
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is online now  
Reply Receivers, Amps, and Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off