Trouble with Anthem MRX300 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 07-10-2014, 08:38 AM - Thread Starter
Advanced Member
 
04rex's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 610
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 44 Post(s)
Liked: 19
Trouble with Anthem MRX300

Hey guys, I originally posted this in the MRX thread but I am not getting anywhere really. So I thought I would try a new thread.

I seem to be having a weird issue with my receiver. I have the MRX 300 and I have it setup as 7.1 as in 4 rears. I am using it as a prepro.

It seems that the rears (6 and 7) don't seem to work properly. Here is what is happening. When i play a 7.1 movie, during the menu sequence, all the speakers play fine. On the screen it says Dolby 2.0 i believe. But when i play the movie and it says dolby 3/4 on the screen the rears (6 and 7) don't play. The rest (5) work fine. What is going on?? Also, when i do the noise sequence from the receiver, they all make the pink noise, so no issue there.

Here is my equipment:
MRX 300 as Prepro
Outlaw 7700 (7 channel amp)
PS3 as Bluray player
connected by HDMi cables for audio

Other things are:
Paradigm Studio series speakers
WDHD TV

Any help is appreciated! Thanks
04rex is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 07-10-2014, 11:53 AM
AVS Addicted Member
 
M Code's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Joshua Tree, CA
Posts: 10,031
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 191 Post(s)
Liked: 153
Try a Processor RESET...

Just my $0.05...
M Code is offline  
post #3 of 3 Old 07-10-2014, 12:46 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
04rex's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 610
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 44 Post(s)
Liked: 19
Thanks, i was thinking of that as well acutally.
04rex is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors
Gear in this thread - MRX300 by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off