Inuke 6000 hooked up to Niles AC3- turning off and on --and off- and on..... - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old Today, 06:03 AM - Thread Starter
Member
 
matjok's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Rockland, NY.
Posts: 40
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 13
Inuke 6000 hooked up to Niles AC3- turning off and on --and off- and on.....

Hi,
trying to find out if anybody had the same problem I am having and if yes, how it was fixed.

I have an inuke 6000 dsp powering a Dayton 18" subwoofer (one channel mono hook up) that was working fine.
Recently I hooked it up to a Niles AC3 that is triggered by the 12V trigger from my Pioneer 1323-K receiver, assigned to the BD player.
The remote trigger works fine and when I choose the BD input on my receiver the inuke powers on automatic.
The problem is, after a while (about half hour) the inuke turns off by itself, then turns back on in about 30 seconds. It keeps repeating, on and off again and again.
Inuke works fine hooked up to a regular outlet (the same one that powers the Niles AC3).
Any suggestions?
Thanks.
Mat
matjok is online now  
Reply Receivers, Amps, and Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off