Yamaha RX-V475 Network Problems - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 10-10-2014, 12:13 PM - Thread Starter
Newbie
 
alexkilo's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Yamaha RX-V475 Network Problems

Hello,

I recently purchased the RX-V475 and just today got myself a Netgear WNCE2001 WiFi Adapter so that I could enjoy the network features of the new receiver. After getting the adapter set up on my network, I plugged it into the Ethernet port of the receiver, and have had NO success getting it to work at all. When trying to update the firmware from the receiver's OS, using Network Update, the thing restarts, shortly says "Verifying" and then stops saying "Device Error", at which point I have to hard shut down the system. I have tried using a freshly FAT32 formatted USB flash drive with only the .bin file from Yamaha's download site and the receiver will not recognize any content from the drive. Any ideas?!

Thank you for your help!
Alex
alexkilo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Unread Today, 10:34 AM
Newbie
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Hello,

I have exactly the same problem . Did you somehow solved this issue?

Thx
MioRAB is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
connection , network , problem , rx-v* , Yamaha

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off