Issue with TXNR828 - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
Thread Tools
post #1 of 2 Unread Today, 07:59 AM - Thread Starter
Member
 
toofastgtp's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 46
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 14
Issue with TXNR828

So all of a sudden the avr stopped passing the HDMI feed from my cable box to the tv when the avr is off. I have gone in the settings and told it which input to pass through when in standby to no avail. to get the pass to work i have to turn on the avr then off, and then it pass the hdmi signal.

Anyone ever experience this?
Onkyo TXNR828

Audio Sensory: Onkyo TXNR828 // JBL S312/S38/SCenter // Power Acoustics PL200.
Video Sensory: Samsung PN51F8500 // Sony BDP350 // Samsung HPT4264.
toofastgtp is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Unread Today, 11:25 AM
AVS Special Member
 
Alan P's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Rapid City, South Dakota
Posts: 3,614
Mentioned: 9 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1226 Post(s)
Liked: 620
Have you tried a microprocessor reset on the AVR?

AVR: Denon 4520ci, FL/R: Klipschorn, CC: Klipsch RC64ii, SUR: Polk LS F/X x 4, SUB: PSA T-18 x 2, DISP: Mitsubishi WD-73740, BluRay: PS3 & BDP-S5100, Remote: URC MX-700
--------------------------------------------------
Getting Started with REW
Audyssey 101
Audyssey FAQ
Alan P is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Receivers, Amps, and Processors

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off