AMP Connection - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 01-16-2001, 09:57 AM - Thread Starter
Senior Member
 
jfrano's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Butler, NJ, USA
Posts: 332
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'll be connecting my Denon 5700 to a EAD 1000 in a few day, what's the best way to connect them?
Thanks
Joe

[This message has been edited by jfrano (edited 01-16-2001).]
jfrano is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 01-16-2001, 01:46 PM
Advanced Member
 
Dave928's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Seattle - it's not Hell, but you can see it from here!
Posts: 804
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12

with wire. seems to work better than cotton balls or peanut butter...

http://www.avsforum.com/ubb/smile.gif

dave


------------------

Widescreen DVD - Because a superior format requires superior formatting.

No, i can't go out, i'm watching Garbo...

Dave928 is offline  
post #3 of 6 Old 01-16-2001, 02:51 PM - Thread Starter
Senior Member
 
jfrano's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Butler, NJ, USA
Posts: 332
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
The only thing I can say...."that's so funny...I forgot to laugh."
jfrano is offline  
post #4 of 6 Old 01-17-2001, 09:17 AM - Thread Starter
Senior Member
 
jfrano's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Butler, NJ, USA
Posts: 332
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Is this only done with RCA type cables or are digital connections possible?
jfrano is offline  
post #5 of 6 Old 01-17-2001, 09:26 AM
Senior Member
 
jstwong's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 253
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Assuming you are talking about EAD's PM1000 amp, then yes, you would be connecting your Denon 5700 to the PM1000 via RCA audio interconnects...
jstwong is offline  
post #6 of 6 Old 01-17-2001, 12:46 PM - Thread Starter
Senior Member
 
jfrano's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Butler, NJ, USA
Posts: 332
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Great, thanks.

I will be running about 6ft. What is the general consensus about the needed quality for cables such as these?
jfrano is offline  
Closed Thread Receivers, Amps, and Processors

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off