Sony STR-DG910 Discussion - Page 35 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1021 of 1027 Old 12-13-2010, 05:19 PM
Senior Member
 
Guitar1969's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 278
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Are you talking about a delay when switching to that audio input source(such as tuner, dvd, etc), as that is normal. If its just when you send a signal to it when the input is already selected, I'm not sure what it could be as I am running a Win7 HTPC through my 910 via HDMI only and I don't have the delay. It could possibly be a setting/limitation of your video/audio card. What kind of video/audio card are you running and more importantly what driver are you using(I am running an integrated ATI HD 4200) - If you look under the sound settings, you will see some options that can be adjusted - If I remember correctly, I couldn't get the HDmI working correctly until I had the right options set through Trial and error.
Guitar1969 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1022 of 1027 Old 03-30-2011, 09:36 PM
AVS Special Member
 
PJO1966's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Los Angeles, CA USA
Posts: 1,600
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 13
Will this receiver pass a 3D signal from a 3D BD to a 3D plasma?
PJO1966 is offline  
post #1023 of 1027 Old 03-31-2011, 11:31 AM
Member
 
PhillMan17's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 156
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by PJO1966 View Post

Will this receiver pass a 3D signal from a 3D BD to a 3D plasma?

No, this receiver does NOT support HDMI 1.4
PhillMan17 is offline  
post #1024 of 1027 Old 03-31-2011, 10:08 PM
AVS Special Member
 
PJO1966's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Los Angeles, CA USA
Posts: 1,600
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by PhillMan17 View Post


No, this receiver does NOT support HDMI 1.4

Thanks. Looks like I need to start shopping.
PJO1966 is offline  
post #1025 of 1027 Old 05-17-2011, 02:34 PM
AVS Special Member
 
lvthunder's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Las Vegas
Posts: 1,462
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have this receiver and my Sony HDTV both have Bravia Linc turned on and now all of a sudden after years of it working when I turn the TV on it turns on the receiver. Now I have to turn them both on. If I turn the TV off it will turn the receiver off though. Does anyone have any suggestions on how to fix this.
lvthunder is offline  
post #1026 of 1027 Old 05-17-2011, 05:03 PM
AVS Special Member
 
jkcheng122's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Houston, TX
Posts: 5,481
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 30
Quote:
Originally Posted by lvthunder View Post

I have this receiver and my Sony HDTV both have Bravia Linc turned on and now all of a sudden after years of it working when I turn the TV on it turns on the receiver. Now I have to turn them both on. If I turn the TV off it will turn the receiver off though. Does anyone have any suggestions on how to fix this.

I recommend getting a universal remote and turn off all those HDMI Control features. These issues are usually caused by HDMI communications.
jkcheng122 is offline  
post #1027 of 1027 Old 05-02-2012, 04:35 AM
Member
 
TallGuyMe's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 103
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I currently have a Sony STRDG910 as one of the A/V receivers in my house running my home theatre setup. I've had it for 5 years, but I think the model is about 6-7 years old by now.

Everything was working fine (although I was always a little underhwhelmed by its surround sound output) until last night. I shut the TV off, then decided to turn it back on again, and the A/V unit wouldn't come back on. Not with the remote, or by pressing the button directly on the unit. I unplugged it, and plugged it into another location on the power bar, and it came on and worked fine, but then when it was shut off again, it wouldn't turn on again. So I plugged it in directly to the wall, and same thing, would turn on one time, but when shut off won't turn back on.

Any idea what is going on? I've ordered another receiver (this Yamaha RX-V571BL as a replacement, as I'm fine with doing an upgrade on 5-7 year old electronics, but just curious what my issue might be?
TallGuyMe is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off