The "Official" Denon 4308ci Owners Thread - Page 165 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #4921 of 5109 Old 03-05-2012, 11:44 AM
Member
 
mckeand13's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'm new to HDMI so I want to make sure I utilize it correctly.

I've got an AVR-4308CI and a DVD-2910.

Currently I connected my dvd player to the 4308 via the following:

- Composite video out (yellow) RCA from 2910 to 4308 for dvd video
- Coax digital out from 2910 to 4308 for dvd audio
- 2 Channel audio out (white & red) RCA's from 29010 to 4308 for cd audio

Could I replace the video out and coax digital out with one HDMI cable?

Do I keep the two RCA's for the 2 channel audio for cd audio or can HDMI do that as well? Can I just assign HDMI 1 as the CD source input?

Thanks.
mckeand13 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4922 of 5109 Old 03-08-2012, 09:14 AM
Member
 
mckeand13's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by mckeand13 View Post

Got my 4308 installed this weekend.

I have my VCR connected to the VCR(iPod) input using rca cables.

When I'm watching that input, the screen goes black for a second or two any time I fast forward or rewind. The screen is also black for a bit when I press play.

This is extremely annoying. Any thoughts on how I can fix it?

Thanks.

Can anyone help with this?

Thanks.
mckeand13 is offline  
post #4923 of 5109 Old 03-09-2012, 10:37 PM
Advanced Member
 
JediFonger's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 654
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 37 Post(s)
Liked: 14
hey guys, so i haven't updated my firmware in @least a year or more. and just for kicks, i went to check for fw and updated to a newer one. when was the last release and what "fix/new features" did the last firmware do? i've been hitting google and there hasn't been any useful info.

can you guys help? Much Thanks! =)

to the edge of eternity and depth of infinity, stupidity knows no bound.
JediFonger is offline  
post #4924 of 5109 Old 03-10-2012, 05:45 AM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 46,717
Mentioned: 20 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2092 Post(s)
Liked: 1769
Quote:
Originally Posted by mckeand13 View Post

I'm new to HDMI so I want to make sure I utilize it correctly.

I've got an AVR-4308CI and a DVD-2910.

Currently I connected my dvd player to the 4308 via the following:

- Composite video out (yellow) RCA from 2910 to 4308 for dvd video
- Coax digital out from 2910 to 4308 for dvd audio
- 2 Channel audio out (white & red) RCA's from 29010 to 4308 for cd audio

Could I replace the video out and coax digital out with one HDMI cable?

Do I keep the two RCA's for the 2 channel audio for cd audio or can HDMI do that as well? Can I just assign HDMI 1 as the CD source input?

Thanks.

Yes, you can likely just use the HDMI connection for both DVD and CD, although in some instances the setup requires the TV to be ON even when just playing a CD. If that happens, simply make a second connection of either coax digital or RCA and use another source name for the CD connection.

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - Authorized dealer for AVRs, Speakers, etc. 

Daily 8am – 8pm EST (including weekends)
Call for pricing - Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Atlantic Tech, Oppo
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is online now  
post #4925 of 5109 Old 03-10-2012, 05:48 AM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 46,717
Mentioned: 20 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2092 Post(s)
Liked: 1769
Quote:
Originally Posted by JediFonger View Post

hey guys, so i haven't updated my firmware in @least a year or more. and just for kicks, i went to check for fw and updated to a newer one. when was the last release and what "fix/new features" did the last firmware do? i've been hitting google and there hasn't been any useful info.

can you guys help? Much Thanks! =)

Denon hasn't openly published a firmware changelog in several years. AFAIK, the latest firmware update for the 4308CI was required for the Rhapsody server updates. The only upgrade available is the $100 feature upgrade package which includes Audyssey Dyn EQ/Vol.

http://usa.denon.com/US/Support/Pages/upgrade.aspx

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - Authorized dealer for AVRs, Speakers, etc. 

Daily 8am – 8pm EST (including weekends)
Call for pricing - Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Atlantic Tech, Oppo
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is online now  
post #4926 of 5109 Old 03-10-2012, 07:14 PM
Advanced Member
 
JediFonger's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 654
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 37 Post(s)
Liked: 14
i already have that upgrade pak. i think that update pak itself has yet another update as well. all i know is i havne't upgraded for awhile and now i just did another upgrade.... dunno what it was about though =P

PS maybe i just uncovered an update no 4308ci owners know about yet?? =P

to the edge of eternity and depth of infinity, stupidity knows no bound.
JediFonger is offline  
post #4927 of 5109 Old 03-11-2012, 05:56 AM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 46,717
Mentioned: 20 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2092 Post(s)
Liked: 1769
^^
There's only one "upgrade" available (Dyn EQ/Vol), while there have been numerous "updates" designed to fix issues.

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - Authorized dealer for AVRs, Speakers, etc. 

Daily 8am – 8pm EST (including weekends)
Call for pricing - Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Atlantic Tech, Oppo
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is online now  
post #4928 of 5109 Old 03-11-2012, 07:46 AM
AVS Special Member
 
mtbdudex's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: SE Michigan
Posts: 4,797
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 77 Post(s)
Liked: 324
I did the Dyn EQ/vol upgrade...1.5 yrs ago?
Anyway I've checked 4-6 weeks ago, no update.
I'm in USA region.
(with all the PS3 updates I get decided to check Denon)
mtbdudex is offline  
post #4929 of 5109 Old 03-12-2012, 09:14 PM
Advanced Member
 
JediFonger's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 654
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 37 Post(s)
Liked: 14
i'm in the US too. i already had the dyn eq/vol. upgrade similar to you a year to 1.5 years ago. however...

i just did an upgrade like a few days ago for the lolz. then i was SHOCKED to see an update!!! very shocked.

to the edge of eternity and depth of infinity, stupidity knows no bound.
JediFonger is offline  
post #4930 of 5109 Old 03-13-2012, 03:12 AM
AVS Special Member
 
mtbdudex's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: SE Michigan
Posts: 4,797
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 77 Post(s)
Liked: 324
Quote:
Originally Posted by JediFonger View Post

i'm in the US too. i already had the dyn eq/vol. upgrade similar to you a year to 1.5 years ago. however...

i just did an upgrade like a few days ago for the lolz. then i was SHOCKED to see an update!!! very shocked.

woke up this morning, checked, and holy smokes there is an update....after all this time.


Rather than doing the update and bricking my 4308CI, does JDsmoothie know what this is for??

I also posted on Denon facebook wall same Q http://www.facebook.com/denonusa
Quote:


Its been years since a firmware update was out there for my 2008 4308CI, now I just checked and see one is there. I have the feature pack already, what is this for? I check every few months, so this is recent.

mtbdudex is offline  
post #4931 of 5109 Old 03-13-2012, 07:27 AM
Advanced Member
 
JediFonger's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 654
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 37 Post(s)
Liked: 14
That's what i said!!!! >)

to the edge of eternity and depth of infinity, stupidity knows no bound.
JediFonger is offline  
post #4932 of 5109 Old 03-13-2012, 07:52 AM
AVS Special Member
 
Axel's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Metro Detroit, MI, USA
Posts: 4,691
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 14
Mike;
Please post here should you hear back from Denon.
____
Axel

Axel is offline  
post #4933 of 5109 Old 03-13-2012, 08:09 AM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 46,717
Mentioned: 20 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2092 Post(s)
Liked: 1769
Quote:
Originally Posted by mtbdudex View Post

Rather than doing the update and bricking my 4308CI, does JDsmoothie know what this is for??

At the moment no. My sources for changelog information are no longer with Denon so I'm attempting to establish a new source for changelog information until Denon starts publishing the information on their website again and will report back if it's provided to me.

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - Authorized dealer for AVRs, Speakers, etc. 

Daily 8am – 8pm EST (including weekends)
Call for pricing - Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Atlantic Tech, Oppo
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is online now  
post #4934 of 5109 Old 03-13-2012, 10:53 AM
Senior Member
 
Peter Galbavy's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: London, UK
Posts: 305
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
As I posted on FB I am assuming this is a contractual change to update or remove support for something. It's unlikely to be a "be nice to consumers because we're great" update.
Peter Galbavy is offline  
post #4935 of 5109 Old 03-13-2012, 11:04 AM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 46,717
Mentioned: 20 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2092 Post(s)
Liked: 1769
^^
AFAIK, unlike Denon USA, Denon Europe regularly publishes the changelog infomation for each model so you should have access to it by owning an EU model.

http://firmware.denon-online.eu/

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - Authorized dealer for AVRs, Speakers, etc. 

Daily 8am – 8pm EST (including weekends)
Call for pricing - Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Atlantic Tech, Oppo
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is online now  
post #4936 of 5109 Old 03-13-2012, 01:06 PM
AVS Special Member
 
mtbdudex's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: SE Michigan
Posts: 4,797
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 77 Post(s)
Liked: 324
Peter, since you are in the UK, can you register on the Denon site and get info on what this update is for?
mtbdudex is offline  
post #4937 of 5109 Old 03-13-2012, 10:37 PM
AVS Special Member
 
DenonLover's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Irvine, CA
Posts: 1,012
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked: 16
Well I got out of bed to go verify there is an update and I did not see an upgrade option or update?
DenonLover is offline  
post #4938 of 5109 Old 03-14-2012, 09:32 AM
AVS Special Member
 
mtbdudex's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: SE Michigan
Posts: 4,797
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 77 Post(s)
Liked: 324
I got this response from the Denon facebook page a short while ago:
Quote:
This is not a Denon affiliated website. Our firmware information is not publicly published, so I'm not sure where this information is coming from. There are no updates to the AVR-4308CI that will remove functionality.

(I posted the 3808/4308 Firmware Version Tracking wiki link, so they responded to that and also Peter Galbavy facebook comment)


and also Denon posted this to facebook
Quote:
A quick follow up: The last update released was in August 2011. Rhapsody had made changes to their service and this update was released to compensate.

So, maybe my Denon does not have the Aug-2011 update??
I swear I checked updates since then, hopefully I'm not having a simple 49 year old brain moment
Quote:
3808/4308 Firmware Version Tracking

Firmware version A2.07, *LATEST* - 3808/4308 owners report (FPU/update reported August 19, 2011 - Denon territory North America

BUGS/UPDATE ISSUES

1. Web controller Setup Menu, Information, Audio Input Signal displays incorrect format 3/3/.1 when should be 3/2/.1 as displayed in GUI interface.

2. Owner reports audio dropouts when playing the new Star Wars Saga discs (Episodes 2 and 4). Note: Subsequent Owner reports indicate this audio dropout problem was already resolved several firmware updates ago back in April 2010. Be sure to update to latest firmware if you are experiencing this problem.

3. Net Radio favorites and presets lost after update. Must manually re-enter any presets present before update.

4. Recommend enabling power saving feature for best web controller functionality.

5. Internet radio AAC streams sound is stuttering or garbled playback. No known workaround. Denon must fix with firmware update.


FIXED/IMPROVED

Reported by Denon USA owner the following Denon change log and are fixed in A2.07, reported available August 19, 2011:

(pending)

- Rhapsody re-enabled

- NET/USB Internet Radio and Rhapsody streaming bugs in previous firmware versions is fixed except those listed above.

- NET/USB random mode defaulting to being turned on is fixed.

- Some layout / wording changes to web controller

I'll run the update and report back.
mtbdudex is offline  
post #4939 of 5109 Old 03-16-2012, 04:02 AM
AVS Special Member
 
mtbdudex's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: SE Michigan
Posts: 4,797
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 77 Post(s)
Liked: 324
Quote:
Originally Posted by JediFonger View Post

That's what i said!!!! >)

So, did you update your firmware?

I'm waiting a good weekend to do it, because as you know after an update need to re-run Audyssey....which for me means kids in bed, quiet, etc.
mtbdudex is offline  
post #4940 of 5109 Old 03-17-2012, 11:19 PM
Member
 
mckeand13's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I picked up an hdmi cable and hooked it up but had a problem. No video.

I've got the cable connected to the hdmi out on my DVD-2910 to hdmi input 1 (dvd) on the 4308. I went into the menu and assigned hdmi q as the input for DVD. With a DVD playing, the player display flashes 480p or whatever I have it set at. The manual says the flashing means it's checking the connection and should stop flashing when complete. It never stops flashing.

I have my old school tv hooked up to the coax monitor output. With hdmi coming in, is the signal only sent to the hdmi output 1?

I left the hdmi cable hooked up and reconnected my coax video output and digital coax audio from the 2910 to the 4308. I then got audio and video even though I still had the DVD input assigned to hdmi 1.

I'm lost. Can anyone shed some light on this?

Thanks.
mckeand13 is offline  
post #4941 of 5109 Old 03-18-2012, 01:44 PM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 46,717
Mentioned: 20 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2092 Post(s)
Liked: 1769
^^
There is no HDMI--> analog (video or audio) down conversion. If you want to pass video to an analog TV you must input the signal as analog as you did in your second attempt. Composite analog inputs are not assignable and simply use the source label the cable is connected to so as there was no HDMI video to take priority, the analog video signal was free to pass through.

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - Authorized dealer for AVRs, Speakers, etc. 

Daily 8am – 8pm EST (including weekends)
Call for pricing - Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Atlantic Tech, Oppo
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is online now  
post #4942 of 5109 Old 03-18-2012, 11:19 PM
Member
 
mckeand13's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Jdsmoothie,

Thanks for your help and explanation.
mckeand13 is offline  
post #4943 of 5109 Old 03-21-2012, 07:40 AM
Advanced Member
 
alexsquared's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Gresham, OR
Posts: 655
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by jdsmoothie View Post

^^
There is no HDMI--> analog (video or audio) down conversion. If you want to pass video to an analog TV you must input the signal as analog as you did in your second attempt. Analog inputs are not assignable and simply use the source label the cable is connected to so as there was no HDMI video to take priority, the analog video signal was free to pass through.

Not that it necessarily matters, but aren't the component inputs assignable?
alexsquared is offline  
post #4944 of 5109 Old 03-21-2012, 07:49 AM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 46,717
Mentioned: 20 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2092 Post(s)
Liked: 1769
^^
Yup, however, AFAIK, the OP is using a "composite" video cable (edited my previouis post to be more clear).

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - Authorized dealer for AVRs, Speakers, etc. 

Daily 8am – 8pm EST (including weekends)
Call for pricing - Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Atlantic Tech, Oppo
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is online now  
post #4945 of 5109 Old 03-23-2012, 12:01 PM
Member
 
pemarsh's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 101
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 10
I have a question regarding the video capability of 4308ci. I have a brand new 1080p Samsung tv, a new 1080p apple tv, and a new bluray dvd player. All these components go through my denon via hdmi cables. This 4308ci is about five years old. Am I losing any video quality by using the 4308ci still? Or does the 4308ci not affect video quality at all? Thats probably a simple question, but i dont know how it exactly works. Or, should I have all the new components go directly to the tv? Or should I buy a better Denon? I am not as concerned at all about audio.
Thanks in advance for the advice!
pemarsh is offline  
post #4946 of 5109 Old 03-23-2012, 12:32 PM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 46,717
Mentioned: 20 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2092 Post(s)
Liked: 1769
^^
If you're not concerned at all with audio, you don't need an AVR ... simply connect your devices directly to the TV. Otherwise, if you have all 1080p sources then the video chip in the 4308CI isn't doing much, so you would set the "i/P Scaler" setting for each soure to OFF so the video simply passes through to the TV without being processed.

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - Authorized dealer for AVRs, Speakers, etc. 

Daily 8am – 8pm EST (including weekends)
Call for pricing - Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Atlantic Tech, Oppo
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is online now  
post #4947 of 5109 Old 04-10-2012, 03:30 PM
Newbie
 
raoshree's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Like most of the users i am routing everything through the receiver and one HDMI cable going in to Samsung UN55D8000. I bought a Harmony 900 recently as i have put all my equipment behind the wall where the TV is hanging.

Questions
  • My TV has lot of Apps and i want to use the audio output of the TV sent to reciever. So i hooked up a optical cable to the reciver and TV. Question is if i have to have activity for Watching TV and another activity for Watching APPS in TV how do i keep the same Source in my case for Denon its SAT but change the audio dynamically from HDMI to optical cable.
  • Are there any best known methods for using harmony 900 and the denon reciever.

I would really appreciate the help.
raoshree is offline  
post #4948 of 5109 Old 04-10-2012, 05:17 PM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 46,717
Mentioned: 20 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2092 Post(s)
Liked: 1769
^^
They are two different sources .... cable/sat box (SAT) via HDMI and TV apps (TV) via optical.

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - Authorized dealer for AVRs, Speakers, etc. 

Daily 8am – 8pm EST (including weekends)
Call for pricing - Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Atlantic Tech, Oppo
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is online now  
post #4949 of 5109 Old 04-10-2012, 05:36 PM
Newbie
 
raoshree's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
When you assign input in Denon how do i choose only TV
raoshree is offline  
post #4950 of 5109 Old 04-10-2012, 05:52 PM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 46,717
Mentioned: 20 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2092 Post(s)
Liked: 1769
^^
Assign the optical input to another source name (eg. TV/CBL).

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - Authorized dealer for AVRs, Speakers, etc. 

Daily 8am – 8pm EST (including weekends)
Call for pricing - Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Atlantic Tech, Oppo
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is online now  
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Denon Avr 4308ci Receiver , Denon
Gear in this thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off