JBL mr145 car stereo issues - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 03-02-2012, 06:55 PM - Thread Starter
Member
 
csice's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 199
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
My stereo has no audio and when inserting a cd, it only says "error". I have also noticed a loud popping sound spontaneously come from the stereo itself, even when off. It all seems to be connected correctly, I do receive power, but get no audio and the stereo will not find any stations, any ideas?
csice is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 03-02-2012, 10:09 PM
AVS Addicted Member
 
amirm's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Washington State
Posts: 17,824
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 542 Post(s)
Liked: 340
Yes. It is broken . You have multiple issues with it. Given the $150 price, it is not worth repairing. Just get a new unit.

Amir
Founder, Madrona Digital
"Insist on Quality Engineering"

amirm is offline  
post #3 of 6 Old 03-03-2012, 01:57 PM - Thread Starter
Member
 
csice's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 199
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I should also say that it did work before we mounted it.
csice is offline  
post #4 of 6 Old 03-03-2012, 03:39 PM
AVS Special Member
 
dlarsen's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Beaverton, OR, USA
Posts: 1,908
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by csice View Post

I should also say that it did work before we mounted it.


In that case, you might make sure the case is grounded and the harness pinouts are correct.

Will it function again if you 'un-mount' it? That would be a big clue.
dlarsen is offline  
post #5 of 6 Old 03-04-2012, 08:25 AM - Thread Starter
Member
 
csice's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 199
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Well, I'm not sure or not whether that would help or not. I wasn't really too heavily involved in the installation, I was trying to help out my dad by coming here. The thing is, it is in a golf cart, so it isn't really mounted per say, it is simply attached to a bracket on the roof.
csice is offline  
post #6 of 6 Old 03-04-2012, 08:47 AM
AVS Addicted Member
 
amirm's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Washington State
Posts: 17,824
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 542 Post(s)
Liked: 340
Can you describe the wiring? Is your Golf cart battery operated or gas? If former, there are different voltages in there and you need to make sure you are feeding the unit 12 volt, not 48 volt or whatever the native supply is.

Amir
Founder, Madrona Digital
"Insist on Quality Engineering"

amirm is offline  
Reply Audio theory, Setup and Chat

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off