What Was Old is New Again at AVS Forum - Page 16 - AVS Forum
Forum Jump: 
 136Likes
Reply
 
Thread Tools
post #451 of 628 Old 06-17-2014, 02:43 PM
Advanced Member
 
fatherom's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Boston area, MA
Posts: 985
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 32 Post(s)
Liked: 32
Quote:
Originally Posted by fatherom View Post
Anyone? I'm basically getting about 50% success rate when clicking on a subscribed thread on my ipod. Sometimes, it goes to the last unread post. Sometimes, it goes to the top of the last page and I have to scroll down. I'm clicking on the thread name, which appears to encompass the thread name and the little '>' icon...all of that appears to be one link.

Thanks,

Chris
My iPad Air (with Safari) is doing this too. Surely others must be experiencing this.


Epson 5020UB (won on AVSForum!) on Elite Sable 16:9 100", Oppo BDP-83 & 93 (ISO firmware), Dune HD Base 3.0, Darblet, Sony MDR-DS7500 Wireless Surround Headphones & Onkyo TX-SR707
fatherom is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #452 of 628 Old 06-17-2014, 02:54 PM
Administrator
 
Mike Lang's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Posts: 11,788
Mentioned: 7 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 357 Post(s)
Liked: 324
I seem to be consistantly landing on the first unread post in threads on both my iphone and iPad in desktop mode.
You might try marking everything read to reset their markers.

Mike Lang
Administrator
Please use the report post button to alert staff to problematic posts. Never quote or respond to them yourself.
Join the
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
and help support the site. Help Support
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
.
Mike Lang is offline  
post #453 of 628 Old 06-17-2014, 03:02 PM
Advanced Member
 
Woobieizer's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Good Ole' Copper Fan
Posts: 990
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 227 Post(s)
Liked: 78
Quote:
Originally Posted by fatherom View Post
My iPad Air (with Safari) is doing this too. Surely others must be experiencing this.
This unwanted behavior is occurring on Android devices as well. My specific problem sub is


Official Westinghouse TX... ( 1 2 3 ... Last Page) huggybear
05-24-2007 01:06 PM
Woobieizer is offline  
post #454 of 628 Old 06-17-2014, 03:04 PM
Advanced Member
 
fatherom's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Boston area, MA
Posts: 985
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 32 Post(s)
Liked: 32
Quote:
Originally Posted by Mike Lang View Post
I seem to be consistantly landing on the first unread post in threads on both my iphone and iPad in desktop mode.
You might try marking everything read to reset their markers.
How do I mark everything read? Is there a menu or button that marks all subscribed threads as read?

Other than that, all my threads are read (i.e. I'm caught up on all of them).

When I submit a reply to a thread, it also doesn't take me to my post. It just drops me to the top of the last page of the thread. It's as if it tries to jump down to the specific post, but something goes wrong (can see the spinny internet icon in the upper left of Safari as the page jumps around slightly).


Epson 5020UB (won on AVSForum!) on Elite Sable 16:9 100", Oppo BDP-83 & 93 (ISO firmware), Dune HD Base 3.0, Darblet, Sony MDR-DS7500 Wireless Surround Headphones & Onkyo TX-SR707
fatherom is offline  
post #455 of 628 Old 06-17-2014, 03:11 PM
Administrator
 
Mike Lang's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Posts: 11,788
Mentioned: 7 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 357 Post(s)
Liked: 324
Quote:
Originally Posted by fatherom View Post
How do I mark everything read?
Bottom of main page - Mark Forums Read

Mike Lang
Administrator
Please use the report post button to alert staff to problematic posts. Never quote or respond to them yourself.
Join the
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
and help support the site. Help Support
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
.
Mike Lang is offline  
post #456 of 628 Old 06-17-2014, 03:14 PM
Advanced Member
 
fatherom's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Boston area, MA
Posts: 985
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 32 Post(s)
Liked: 32
Quote:
Originally Posted by Mike Lang View Post
Bottom of main page - Mark Forums Read
OK, eventually found that...it wasn't at the bottom of the AVS home page, but was at the bottom of the Forums page.

Noticed also, while looking for that, that selecting a drop-down menu (like Forums or Tools) in Safari on my ipad air doesn't show the drop down menu.


Epson 5020UB (won on AVSForum!) on Elite Sable 16:9 100", Oppo BDP-83 & 93 (ISO firmware), Dune HD Base 3.0, Darblet, Sony MDR-DS7500 Wireless Surround Headphones & Onkyo TX-SR707
fatherom is offline  
post #457 of 628 Old 06-17-2014, 03:21 PM
Advanced Member
 
Woobieizer's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Good Ole' Copper Fan
Posts: 990
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 227 Post(s)
Liked: 78
Quote:
Originally Posted by fatherom View Post
OK, eventually found that...it wasn't at the bottom of the AVS home page, but was at the bottom of the Forums page.

Noticed also, while looking for that, that selecting a drop-down menu (like Forums or Tools) in Safari on my ipad air doesn't show the drop down menu.
Are you viewing in a Mobile skin, and if so is the 'Menu' Bar following you as you scroll down?

Woobieizer is offline  
post #458 of 628 Old 06-17-2014, 03:23 PM
Advanced Member
 
fatherom's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Boston area, MA
Posts: 985
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 32 Post(s)
Liked: 32
Quote:
Originally Posted by Woobieizer View Post
Are you viewing in a Mobile skin, and if so is the 'Menu' Bar following you as you scroll down?

On my regular PC, in desktop skin...no problems.

On my ipad air, in desktop skin...problem about 50% of the time (the issue where the last unread post isn't where I end up).

On my ipod, in mobile skin...same problem as ipad air, also about 50% of the time.


Epson 5020UB (won on AVSForum!) on Elite Sable 16:9 100", Oppo BDP-83 & 93 (ISO firmware), Dune HD Base 3.0, Darblet, Sony MDR-DS7500 Wireless Surround Headphones & Onkyo TX-SR707
fatherom is offline  
post #459 of 628 Old 06-17-2014, 03:29 PM
Advanced Member
 
fatherom's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Boston area, MA
Posts: 985
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 32 Post(s)
Liked: 32
Quote:
Originally Posted by Mike Lang View Post
Bottom of main page - Mark Forums Read
Marking forums read didn't help. Clicking on down arrow on a subscribed thread, or posting a reply to a thread still dumps me to the top of the last page, as opposed to the specific post, about 50% of the time.


Epson 5020UB (won on AVSForum!) on Elite Sable 16:9 100", Oppo BDP-83 & 93 (ISO firmware), Dune HD Base 3.0, Darblet, Sony MDR-DS7500 Wireless Surround Headphones & Onkyo TX-SR707
fatherom is offline  
post #460 of 628 Old 06-17-2014, 03:33 PM
Advanced Member
 
Woobieizer's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Good Ole' Copper Fan
Posts: 990
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 227 Post(s)
Liked: 78
Quote:
Originally Posted by fatherom View Post
On my regular PC, in desktop skin...no problems.

On my ipad air, in desktop skin...problem about 50% of the time (the issue where the last unread post isn't where I end up).

On my ipod, in mobile skin...same problem as ipad air, also about 50% of the time.
is the 'Menu' Bar following you as you scroll down on the ipod?
Woobieizer is offline  
post #461 of 628 Old 06-17-2014, 03:34 PM
Advanced Member
 
fatherom's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Boston area, MA
Posts: 985
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 32 Post(s)
Liked: 32
Quote:
Originally Posted by Woobieizer View Post
is the 'Menu' Bar following you as you scroll down on the ipod?
On the ipod, yes.


Epson 5020UB (won on AVSForum!) on Elite Sable 16:9 100", Oppo BDP-83 & 93 (ISO firmware), Dune HD Base 3.0, Darblet, Sony MDR-DS7500 Wireless Surround Headphones & Onkyo TX-SR707
fatherom is offline  
post #462 of 628 Old 06-17-2014, 03:37 PM
Advanced Member
 
Woobieizer's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Good Ole' Copper Fan
Posts: 990
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 227 Post(s)
Liked: 78
Quote:
Originally Posted by fatherom View Post
On my regular PC, in desktop skin...no problems.

On my ipad air, in desktop skin...problem about 50% of the time (the issue where the last unread post isn't where I end up).

On my ipod, in mobile skin...same problem as ipad air, also about 50% of the time.
Are the subs your having problems with kinda old.. ie old enough to have go thru vB~Huddler~vB transitions.

ie when were there respective creation dates?
Woobieizer is offline  
post #463 of 628 Old 06-17-2014, 03:40 PM
Advanced Member
 
fatherom's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Boston area, MA
Posts: 985
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 32 Post(s)
Liked: 32
Quote:
Originally Posted by Woobieizer View Post
Are the subs your having problems with kinda old.. ie old enough to have go thru vB~Huddler~vB transitions.

ie when were there respective creation dates?
Some are that old, some aren't.

What's weird is that sometimes it DOES take me to the specific post. It's as if the sub-page anchor HTML tag is only being respected some of the time.


Epson 5020UB (won on AVSForum!) on Elite Sable 16:9 100", Oppo BDP-83 & 93 (ISO firmware), Dune HD Base 3.0, Darblet, Sony MDR-DS7500 Wireless Surround Headphones & Onkyo TX-SR707
fatherom is offline  
post #464 of 628 Old 06-17-2014, 03:43 PM
Advanced Member
 
Woobieizer's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Good Ole' Copper Fan
Posts: 990
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 227 Post(s)
Liked: 78
Quote:
Originally Posted by fatherom View Post
Some are that old, some aren't.

What's weird is that sometimes it DOES take me to the specific post. It's as if the sub-page anchor HTML tag is only being respected some of the time.
You know your methods of clearing cache on both the Ipod and Air.. perhaps doing so with a pwr/off/on will clear up the stinky..

In my case...on the Android.. having 'marked all forums read' and a power off only fixed all but the one I mentioned.
Woobieizer is offline  
post #465 of 628 Old 06-17-2014, 03:45 PM
Advanced Member
 
fatherom's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Boston area, MA
Posts: 985
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 32 Post(s)
Liked: 32
Quote:
Originally Posted by Woobieizer View Post
You know your methods of clearing cache on both the Ipod and Air.. perhaps doing so with a pwr/off/on will clear up the stinky..

In my case...on the Android.. having 'marked all forums read' and a power off only fixed all but the one I mentioned.
Thanks...I'll give that a shot.

I'm growing weary of the moving target of web tech and different browsers. On my desktop PC, I have to use IE for some sites, Firefox for others and Chrome for others.

Just tried Chrome on my ipad and it seemed to behave better, but it was dog slow.

Also noticed that the little blue '>' (that takes you to the last post of a subscribed thread) isn't present in Safari when the thread is marked as read.

Ugh.


Epson 5020UB (won on AVSForum!) on Elite Sable 16:9 100", Oppo BDP-83 & 93 (ISO firmware), Dune HD Base 3.0, Darblet, Sony MDR-DS7500 Wireless Surround Headphones & Onkyo TX-SR707
fatherom is offline  
post #466 of 628 Old 06-17-2014, 04:02 PM
AVS Special Member
 
8mile13's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,923
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 257 Post(s)
Liked: 218
how to post a youtube clip?
8mile13 is offline  
post #467 of 628 Old 06-17-2014, 04:10 PM
Administrator
 
Mike Lang's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Posts: 11,788
Mentioned: 7 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 357 Post(s)
Liked: 324
Quote:
Originally Posted by 8mile13 View Post
how to post a youtube clip?
Just paste the URL.

Mike Lang
Administrator
Please use the report post button to alert staff to problematic posts. Never quote or respond to them yourself.
Join the
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
and help support the site. Help Support
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
.
Mike Lang is offline  
post #468 of 628 Old 06-17-2014, 04:21 PM
AVS Club Gold
 
Keenan's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Santa Rosa, CA
Posts: 28,314
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 352 Post(s)
Liked: 405
Quote:
Originally Posted by Mike Lang View Post
Just paste the URL.
But why don't they display in the proper AR?
Keenan is offline  
post #469 of 628 Old 06-17-2014, 04:44 PM
Administrator
 
Mike Lang's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Posts: 11,788
Mentioned: 7 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 357 Post(s)
Liked: 324
Quote:
Originally Posted by Keenan View Post
But why don't they display in the proper AR?
Last I saw one the still image was zoomed in but the actual video was fine. I have no idea why.

Mike Lang
Administrator
Please use the report post button to alert staff to problematic posts. Never quote or respond to them yourself.
Join the
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
and help support the site. Help Support
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
.
Mike Lang is offline  
post #470 of 628 Old 06-17-2014, 04:47 PM
AVS Club Gold
 
Keenan's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Santa Rosa, CA
Posts: 28,314
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 352 Post(s)
Liked: 405
Quote:
Originally Posted by Mike Lang View Post
Last I saw one the still image was zoomed in but the actual video was fine. I have no idea why.
Probably not high on the list, but before the switch they worked flawlessly and looked very clean with no clutter when posted.
Keenan is offline  
post #471 of 628 Old 06-17-2014, 06:17 PM
Senior Member
 
erhurd's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: San Diego County, southern California, USA, Planet Earth
Posts: 475
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 34 Post(s)
Liked: 40
Testing 1-2-3…

Testing 1-2-3 for posting an image.



Finally: Got it figured out!

Still prefer the ease of posting images via the Huddler platform; this will do until an improvement can be offered…
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	erh_HT_97.jpg
Views:	112
Size:	205.5 KB
ID:	122986  
Woobieizer likes this.

Edwin R. Hurd
AVS Forums Lurker-In-Training!


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
erhurd is online now  
post #472 of 628 Old 06-17-2014, 06:44 PM
Advanced Member
 
Woobieizer's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Good Ole' Copper Fan
Posts: 990
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 227 Post(s)
Liked: 78
Thumbs up

Glad the update forced you to tuck in the throws and vacuum the area rug.

Got any Corona's left??
Woobieizer is offline  
post #473 of 628 Old 06-17-2014, 07:03 PM
AVS Special Member
 
JimWilson's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Somewhere in New Joisey
Posts: 4,632
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 173 Post(s)
Liked: 360
Quote:
Originally Posted by erhurd View Post
Testing 1-2-3 for posting an image.

If there's ever been anyone who needs a bigger TV and subwoofer it's you my friend!

BTW, I love the Slinkey. Nice touch.
Woobieizer likes this.

If you take yourself too seriously expect me to do the exact opposite
JimWilson is online now  
post #474 of 628 Old 06-17-2014, 09:17 PM
Senior Member
 
erhurd's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: San Diego County, southern California, USA, Planet Earth
Posts: 475
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 34 Post(s)
Liked: 40
Quote:
Originally Posted by JimWilson View Post
If there's ever been anyone who needs a bigger TV and subwoofer it's you my friend!

BTW, I love the Slinkey. Nice touch.
Tell me about it; both items are on my "To Do List". I actually own a matching pair of M&K Sound MX-70 subwoofers at present. Placed one up front; the other behind the couch.



They are a sealed dual 8-inch woofer design with 125 watt amps. Would prefer larger 12-inch subs in the future. No replacement for displacement… For the time-being my twins are servicing me well as they have since I purchased new (back in the day).

Looking forward to a television upgrade during the Christmas sales later this year. I am not above accepting a tv purchase scholarship and upgrading sooner if you are offering to ease my pain and anguish from having to view my current tv set, JimWilson…
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	erh_HT_98.jpg
Views:	95
Size:	197.4 KB
ID:	123386  

Edwin R. Hurd
AVS Forums Lurker-In-Training!


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
erhurd is online now  
post #475 of 628 Old 06-17-2014, 09:40 PM
AVS Special Member
 
ambesolman's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 3,317
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 228 Post(s)
Liked: 389
Quote:
Originally Posted by Woobieizer View Post
Are you viewing in a Mobile skin, and if so is the 'Menu' Bar following you as you scroll down?

Speaking of the menu bar at the top, any way to add the thread title in there too? Sometimes forget which thread I'm reading.

Quote:
Originally Posted by Woobieizer View Post
Glad the update forced you to tuck in the throws and vacuum the area rug.

Got any Corona's left??
👍
ambesolman is online now  
post #476 of 628 Old 06-17-2014, 10:00 PM
Advanced Member
 
Woobieizer's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Good Ole' Copper Fan
Posts: 990
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 227 Post(s)
Liked: 78
Lightbulb

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Done.jpg
Views:	93
Size:	57.6 KB
ID:	123650  
Woobieizer is offline  
post #477 of 628 Old 06-17-2014, 10:32 PM
AVS Special Member
 
ambesolman's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 3,317
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 228 Post(s)
Liked: 389
Quote:
Originally Posted by Woobieizer View Post
Nice! May be a little wordy. How bout just the "PS4 linear PCM..."
ambesolman is online now  
post #478 of 628 Old 06-17-2014, 10:43 PM
Advanced Member
 
Woobieizer's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Good Ole' Copper Fan
Posts: 990
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 227 Post(s)
Liked: 78
@ambesolman
LOL, wow tough crowd tonight.. take that up with the OP... I'm just the characterture'rator
now before you reply back say that characterture'rator 10x's and then get back to the admins or creative team..

@VerticalScope
Woobieizer is offline  
post #479 of 628 Old 06-18-2014, 04:20 AM
AVS Special Member
 
8mile13's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,923
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 257 Post(s)
Liked: 218
Quote:
Originally Posted by Mike Lang View Post
Just paste the URL.
ok. I get this when i do that.


I want the clip to be visible and playable on AVS like post #8946 in the
Concert dvd recommendations
thread

Last edited by 8mile13; 06-18-2014 at 04:33 AM.
8mile13 is offline  
post #480 of 628 Old 06-18-2014, 04:40 AM
Administrator
 
VerticalScope's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 482
Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 257 Post(s)
Liked: 89
Quote:
Originally Posted by 8mile13 View Post
ok. I get this when i do that.
https://www.youtube.com/watch?v=0KSO...OiD5Vgm1hCaGSI


I want the clip to be visible and playable on AVS like post #8946 in the
Concert dvd recommendations
thread
@8mile13 When I view this post I just quoted I see a youtube clip that is playable. Is it not showing for you?

Mark
VerticalScope is offline  
Reply Community News & Polls

Tags
<<. , frontpage , resolutions

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off