What Was Old is New Again at AVS Forum - Page 21 - AVS Forum
Forum Jump: 
 136Likes
Reply
 
Thread Tools
post #601 of 628 Old 07-21-2014, 11:23 AM
AVS Special Member
 
DrLar's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 4,116
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 199 Post(s)
Liked: 118
Quote:
Originally Posted by Woobieizer View Post
Well something was done, it now works "normally" I want to thank the tech guys that fixed it.

So it wasn't a "false alarm" but a real one

RIP Mom, we always love you 8/18/13
DrLar is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #602 of 628 Old 07-21-2014, 11:33 AM
AVS Special Member
 
kriktsemaj99's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Montreal, Canada
Posts: 6,064
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 185 Post(s)
Liked: 173
I'm still seeing a random number of (0) entries under "Attach Files" when simply browsing threads. Sometimes it's none, sometimes 2, 20 or 30.

I'm in the habit of going to the bottom of a page and then backing up to get to the last post, so I see them all the time. This is with Chrome, but I've seen it with other browsers.
kriktsemaj99 is offline  
post #603 of 628 Old 07-21-2014, 11:39 AM
AVS Special Member
 
Woobieizer's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Good Ole' Copper Fan
Posts: 1,038
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 247 Post(s)
Liked: 79
That Dark Skin is a mess for the Zeros, and when quoting a post I see this Alot> still

Woobieizer is offline  
post #604 of 628 Old 07-21-2014, 12:37 PM
AVS Special Member
 
kriktsemaj99's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Montreal, Canada
Posts: 6,064
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 185 Post(s)
Liked: 173
I'm just using the forum default skin, and still seeing the list of Zeros.
kriktsemaj99 is offline  
post #605 of 628 Old 07-22-2014, 07:08 AM
AVS Special Member
 
DrLar's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 4,116
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 199 Post(s)
Liked: 118
It seems the tides have shifted, now I'm the only "normal" one! Good luck!

- They removed the clickable link yellow quotes
- No longer see tons of zeros on the reply box
- I use the dark skin

So far so good

RIP Mom, we always love you 8/18/13
DrLar is offline  
post #606 of 628 Old 07-24-2014, 10:50 AM
Advanced Member
 
Tnedator's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 671
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 131 Post(s)
Liked: 34
Quote:
Originally Posted by JRock3x8 View Post
Not sure if this is right place to ask but how do I edit my thread title? That seems to have gone away since the update.
In vBulletin, there is typically a time limit set which specifies how long after you create a post that you can edit the title/subject of the post. I think by default it's 15 minutes, which would mean that if you edit your post that created the thread within 15 minutes of creating it, then you can edit the title. After that time, you can edit the post, but the title can't be changed.

I don't know what AVS has the time set to.
Tnedator is offline  
post #607 of 628 Old 07-24-2014, 10:51 AM
Advanced Member
 
JRock3x8's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Northwest Indiana
Posts: 783
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 130 Post(s)
Liked: 44
Quote:
Originally Posted by Tnedator View Post
In vBulletin, there is typically a time limit set which specifies how long after you create a post that you can edit the title/subject of the post. I think by default it's 15 minutes, which would mean that if you edit your post that created the thread within 15 minutes of creating it, then you can edit the title. After that time, you can edit the post, but the title can't be changed.

I don't know what AVS has the time set to.
Crap

How do I find a mod to change it for me now?
JRock3x8 is offline  
post #608 of 628 Old 07-24-2014, 11:02 AM
Advanced Member
 
Tnedator's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 671
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 131 Post(s)
Liked: 34
Quote:
Originally Posted by JRock3x8 View Post
Crap

How do I find a mod to change it for me now?
Not sure what AVS policies are. If you click the report button (the ! in a triangle below your post) it will send a message to a moderator. I'm not sure if the mod team will have any issue with you using that function to communicate with them. Some sites consider that fine, some only want problem posts (spam, breaking forum rules, etc.) reported.
Tnedator is offline  
post #609 of 628 Old 07-24-2014, 11:09 AM
Advanced Member
 
JRock3x8's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Northwest Indiana
Posts: 783
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 130 Post(s)
Liked: 44
Quote:
Originally Posted by Tnedator View Post
Not sure what AVS policies are. If you click the report button (the ! in a triangle below your post) it will send a message to a moderator. I'm not sure if the mod team will have any issue with you using that function to communicate with them. Some sites consider that fine, some only want problem posts (spam, breaking forum rules, etc.) reported.
"Note: This is ONLY to be used to report spam, advertising messages, and problematic (harassment, fighting, or rude) posts."

:P

back to square one. thanks for suggestions/responses.

I went to the "Suggestions Forum" to ask for help.

Last edited by JRock3x8; 07-24-2014 at 11:18 AM.
JRock3x8 is offline  
post #610 of 628 Old 07-24-2014, 11:36 AM
Advanced Member
 
Tnedator's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 671
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 131 Post(s)
Liked: 34
Quote:
Originally Posted by JRock3x8 View Post
"Note: This is ONLY to be used to report spam, advertising messages, and problematic (harassment, fighting, or rude) posts."

:P

back to square one. thanks for suggestions/responses.

I went to the "Suggestions Forum" to ask for help.
Yep, that's the stock vBulletin message that comes up when you click report post. It's not a message that anyone on AVS specifically posted to dissuade using the report post feature to communicate with mods about a post. Many sites consider it fine to click "report post" for something like a title edit or if you are asking them to delete your post/thread. However, I don't know what the AVS policies are.
Tnedator is offline  
post #611 of 628 Old 07-24-2014, 11:44 AM
One-Man Content Creator
 
wmcclain's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 17,630
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 591 Post(s)
Liked: 375
Quote:
Originally Posted by Tnedator View Post
Yep, that's the stock vBulletin message that comes up when you click report post. It's not a message that anyone on AVS specifically posted to dissuade using the report post feature to communicate with mods about a post. Many sites consider it fine to click "report post" for something like a title edit or if you are asking them to delete your post/thread. However, I don't know what the AVS policies are.
I believe we've always been told it is a proper way to contact a moderator for any legitimate purpose. Examples: please move this thread, lock it because it is continued elsewhere, etc.

-Bill
Tnedator likes this.
wmcclain is online now  
post #612 of 628 Old 07-24-2014, 12:47 PM
Advanced Member
 
JRock3x8's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Northwest Indiana
Posts: 783
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 130 Post(s)
Liked: 44
Quote:
Originally Posted by wmcclain View Post
I believe we've always been told it is a proper way to contact a moderator for any legitimate purpose. Examples: please move this thread, lock it because it is continued elsewhere, etc.

-Bill
they replied almost immediately in the suggestions forum and took care of it for me.

#satisfiedcustomer
JRock3x8 is offline  
post #613 of 628 Old 07-29-2014, 05:35 PM
Member
 
72.9.159.100's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 132
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 13
I can't change a poll answer I voted on now? Can we have this back please?
72.9.159.100 is offline  
post #614 of 628 Old 08-04-2014, 04:50 PM
AVS Special Member
 
saprano's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Bronx NY
Posts: 3,446
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 128 Post(s)
Liked: 271
Going to user cp no longer takes me to my current subscriptions, I have to go to thread subscriptions and it shows all my total subscribed threads. How can I get to my current subscriptions only?

Edit-

Nevermind. I have to click on new subscribed threads now.

home theater addict

Last edited by saprano; 08-04-2014 at 04:57 PM.
saprano is online now  
post #615 of 628 Old 08-06-2014, 04:40 PM
AVS Special Member
 
fafrd's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 4,171
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
Liked: 739
The search function seems to be seriously degraded on this new forum - is there w ay to search only within a specific thread? Advanced search options?
fafrd is online now  
post #616 of 628 Old 08-06-2014, 05:29 PM
AVS Special Member
 
mo949's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 3,404
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 578
do you see a 'search in this thread' box towards the top right next to 'thread tools'?
mo949 is offline  
post #617 of 628 Old 08-06-2014, 11:26 PM
AVS Special Member
 
fafrd's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 4,171
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
Liked: 739
Quote:
Originally Posted by mo949 View Post
do you see a 'search in this thread' box towards the top right next to 'thread tools'?

I see it now - thanks :-)


I was amazed that they would have lost that search capability - it was one of the most useful aspects of the Forum.
fafrd is online now  
post #618 of 628 Old 09-19-2014, 02:56 PM
Advanced Member
 
mogrub's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Merica
Posts: 559
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 123 Post(s)
Liked: 127
Quote:
Originally Posted by WS65711 View Post
You need to "Attach" your picture..
It will display as a thumbnail..
Click on the thumbnail to open it to full size..
THEN copy the URL of the full size image..
THEN insert that into your post as a picture using the "Insert Image" icon button..

Easy as Pie?
Took a bunch of time to find this, thanks for the guidance. Is that still the fastest way to do it?


Every once in a while, quite inexplicably, things actually go according to plan.

Last edited by mogrub; 09-19-2014 at 03:00 PM.
mogrub is offline  
post #619 of 628 Old 09-19-2014, 03:05 PM
One-Man Content Creator
 
wmcclain's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 17,630
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 591 Post(s)
Liked: 375
Quote:
Originally Posted by mogrub View Post
Took a bunch of time to find this, thanks for the guidance. Is that still the fastest way to do it?
You don't need to open the attachment, just copy the link. Right-click and "Copy link location" in firefox, for example.

-Bill
wmcclain is online now  
post #620 of 628 Old 09-19-2014, 03:11 PM
AVS Special Member
 
Woobieizer's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Good Ole' Copper Fan
Posts: 1,038
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 247 Post(s)
Liked: 79
Quote:
Originally Posted by mogrub View Post
Took a bunch of time to find this, thanks for the guidance. Is that still the fastest way to do it?
The method varies by user and what device your on. I'm liking the mini popup window to drag from my desktop populated the main page. Then right clicking on the attachment area to obtain the url.



There are several posted tutorials:

http://www.avsforum.com/forum/43-for...mage-post.html


Test dnd multi file drop from Windows
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	example.jpg
Views:	72
Size:	137.4 KB
ID:	269817  
Woobieizer is offline  
post #621 of 628 Old 09-19-2014, 03:32 PM
Advanced Member
 
mogrub's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Merica
Posts: 559
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 123 Post(s)
Liked: 127
Quote:
Originally Posted by Woobieizer View Post
The method varies by user and what device your on. I'm liking the mini popup window to drag from my desktop populated the main page. Then right clicking on the attachment area to obtain the url ... There are several posted tutorials.
Nice work, many thanks.

In my spare time, I should find or create a tutorial on how to better find tutorials.


Every once in a while, quite inexplicably, things actually go according to plan.
mogrub is offline  
post #622 of 628 Old 09-19-2014, 03:41 PM
AVS Special Member
 
Woobieizer's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Good Ole' Copper Fan
Posts: 1,038
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 247 Post(s)
Liked: 79
Quote:
Originally Posted by mogrub View Post
Nice work, many thanks.

In my spare time, I should find or create a tutorial on how to better find tutorials.
You can do that , or create your own tags, view whats current in the Forum Information Center, and peruse the Test Post area for who's testing what, or just keep asking. Bill and I won't do you wrong.

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	tag breadcrumbs.jpg
Views:	72
Size:	186.4 KB
ID:	269865  
mogrub likes this.
Woobieizer is offline  
post #623 of 628 Old 09-19-2014, 04:43 PM
Advanced Member
 
mogrub's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Merica
Posts: 559
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 123 Post(s)
Liked: 127
^ If that's the one man content creator you're referring to, I know you won't!


Every once in a while, quite inexplicably, things actually go according to plan.
mogrub is offline  
post #624 of 628 Old 09-21-2014, 10:25 AM
AVS Special Member
 
Jive Turkey's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: good old USA
Posts: 1,526
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 47 Post(s)
Liked: 21
Unable to post more times than not

I'm having a problem trying to post. More times than not I get an error message telling me that "more than two characters are required to post", and then I'm rejected. I think a paragraph or two is more than two characters. This attempt to post has been kicked back twice.


What also puzzles me is that it'll happen maybe six times in a row and then let me poste a couple of times before telling me to hit the road again, over the course of a couple of days.


I've gotten no advice by trying to contact the webmaster three times. Any help here would be appreciated.

See ya. Dave

"High Fidelity audio has been like a dog chasing his tail. High Fidelity in my marriage has been much more rewarding cause she knows where I sleep."
Jive Turkey is offline  
post #625 of 628 Old 09-21-2014, 11:57 AM
Advanced Member
 
Skytrooper's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Baden, Pa.
Posts: 542
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 56 Post(s)
Liked: 86
I still don't know how to post pictures. It used to be easy. I'll catch on someday.

(LCD - Sony KDL - XBR4) (Receiver - Sony STR-DA4ES)(Blu Ray - Oppo BDP-83) (PS3)( Dish Hopper DVR With Sling) Speakers (L & R - Paradigm Studio 20) (Center -Paradigm CC-470) (Surrounds & Back Surrounds - Paradigm SA-15R in walls) (Subwoofer 1 - Sunfire HRS-12) (Subwoofer 2 - Paradigm PW-2100)
Skytrooper is offline  
post #626 of 628 Old 09-21-2014, 12:19 PM
One-Man Content Creator
 
wmcclain's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 17,630
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 591 Post(s)
Liked: 375
Quote:
Originally Posted by Skytrooper View Post
I still don't know how to post pictures. It used to be easy. I'll catch on someday.
Have you looked at: http://www.avsforum.com/forum/43-for...mage-post.html

-Bill
wmcclain is online now  
post #627 of 628 Old 09-21-2014, 01:14 PM
Advanced Member
 
Skytrooper's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Baden, Pa.
Posts: 542
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 56 Post(s)
Liked: 86
Thanks Bill, I will fool with it. It's confusing to me, but I'll catch on.

(LCD - Sony KDL - XBR4) (Receiver - Sony STR-DA4ES)(Blu Ray - Oppo BDP-83) (PS3)( Dish Hopper DVR With Sling) Speakers (L & R - Paradigm Studio 20) (Center -Paradigm CC-470) (Surrounds & Back Surrounds - Paradigm SA-15R in walls) (Subwoofer 1 - Sunfire HRS-12) (Subwoofer 2 - Paradigm PW-2100)
Skytrooper is offline  
post #628 of 628 Old 09-21-2014, 01:38 PM
Advanced Member
 
Skytrooper's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Baden, Pa.
Posts: 542
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 56 Post(s)
Liked: 86
Quote:
Originally Posted by wmcclain View Post
I went to the link you provided and it appears that is a Windows way of doing it. I have a I Pad Air. Not only that, I upgraded the I Pad to IOS8 the other day and this thing is working goofy causing me more grief. Should of left it alone.

(LCD - Sony KDL - XBR4) (Receiver - Sony STR-DA4ES)(Blu Ray - Oppo BDP-83) (PS3)( Dish Hopper DVR With Sling) Speakers (L & R - Paradigm Studio 20) (Center -Paradigm CC-470) (Surrounds & Back Surrounds - Paradigm SA-15R in walls) (Subwoofer 1 - Sunfire HRS-12) (Subwoofer 2 - Paradigm PW-2100)
Skytrooper is offline  
Reply Community News & Polls

Tags
<<. , frontpage , resolutions

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off