harmony one and nyko bluwave problems - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
post #1 of 5 Old 01-05-2009, 10:24 AM - Thread Starter
Senior Member
gm2376's Avatar
Join Date: Apr 2006
Posts: 317
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 14
I just got a bluwave remote for my harmony one. The issue that i am having is that when i am in the activity....only the soft keys work...the square,x,o and triangle....they arrows,play etc don't work. If i just select the bluwave as a device...all the keys work. I have tries relearning the keys, only to find the results the same...am i doing something wrong?
gm2376 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 5 Old 01-05-2009, 10:46 AM
AVS Special Member
bryansj's Avatar
Join Date: Feb 2004
Location: Atlanta, GA
Posts: 8,335
Mentioned: 15 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1014 Post(s)
Liked: 514
Did you map the device as a Game Device / Nyko / Bluwave ?

When you added the Bluwave device to an activity did you remap the buttons so that UP is "Bluwave UP" and so forth? You shouldn't have to learn anything from the Nyko remote since everything is already in the Harmony database.

bryansj is online now  
post #3 of 5 Old 01-05-2009, 04:42 PM
AVS Special Member
Beerstalker's Avatar
Join Date: Mar 2005
Location: Peoria, IL
Posts: 1,983
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 24
This sounds like you made a "play a game activity". For some reason that does not work right. If you create a watch a DVD activity and tell it to use the Nyko Blu Wave it should fix this problem.
Beerstalker is offline  
post #4 of 5 Old 01-10-2009, 08:33 PM
Senior Member
captclueless's Avatar
Join Date: Mar 2007
Posts: 399
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Liked: 11
I have a logitech 880, and just got the nyko remote, just had a quick question.

All I have to do is add this remote as a device, associate it with my already created "watch a blu ray" activity, and tell it to make the 880's play, pause buttons the blu wave play, pause commands......correct?

captclueless is offline  
post #5 of 5 Old 01-12-2009, 02:33 PM
xpat's Avatar
Join Date: Jan 2006
Posts: 154
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
exactly, you don't even need the PS3 added to your account; add the nyko bluwave device instead.
xpat is offline  
Sponsored Links
Reply Remote Control Area

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off