Vizio Discrete Remote Control Codes - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 10-13-2009, 09:39 AM - Thread Starter
Advanced Member
 
chris_h2's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Sacramento, CA
Posts: 570
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I posted this in the tread for my TV (Vizio VF551XVT) but I thought that it was worthy of a cross-post here.



Vizio power on/off and multiple input discrete remote control codes work


I can confirm that the vizio remote control discrete codes for power on, power off, hdmi 1 to 5, AV1 & 2, component 1 &2, all work on the 551.
AV3 in the link below (function 163) is "cable" on the 551.

Here is a link to the hexadecimal codes on remote central (scroll down to post 6).

http://www.remotecentral.com/cgi-bin...?keywords=5478

chris
chris_h2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 03-17-2011, 03:32 PM
Member
 
ezpete's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Spring, TX
Posts: 43
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by chris_h2 View Post

I posted this in the tread for my TV (Vizio VF551XVT) but I thought that it was worthy of a cross-post here.



Vizio power on/off and multiple input discrete remote control codes work


I can confirm that the vizio remote control discrete codes for power on, power off, hdmi 1 to 5, AV1 & 2, component 1 &2, all work on the 551.
AV3 in the link below (function 163) is "cable" on the 551.

Here is a link to the hexadecimal codes on remote central (scroll down to post 6).

http://www.remotecentral.com/cgi-bin...?keywords=5478

I know this is an old post but I just bought a Vizio TV and am trying to get discrete codes for myHTM MX-500. I'll settle for On/Off but would love individual video inputs.

Your link no longer works on Remote Central. Seems like they got out of the "Discrete Code business" for some reason.

Any ideas for me?

Quote:
The great thing about television is that if something important happens anywhere in the world, day or night, you can always change the channel. --- From "Taxi"
ezpete is offline  
post #3 of 3 Old 03-17-2011, 08:54 PM
Senior Member
 
3FingeredGlove's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 496
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 29
Quote:
Any ideas for me?

Yeah, sure.
Don't quote the whole post. Give some credit to Remote Central and assume they are still in the Discrete Code business. Put your mouse cursor over the posted link and look in the lower left of the browser window. Notice that the link is incomplete. So, back at Remote Central, try the Search Function.

Or, just use this link. It's the same one as above, except it is complete.
3FingeredGlove is offline  
Reply Remote Control Area

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off