Looking for A Wireless extender for Harmony 1100EU - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 11 Old 01-07-2010, 10:24 AM - Thread Starter
Member
 
Rino21's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 50
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello,

I'm looking for a wireless extender for 1100EU remote,

Is there any online shop in the US that I can purchase from and?
How do i know which model is compatible to a EU model?



Thanks
Rino21 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 11 Old 01-07-2010, 12:49 PM
AVS Special Member
 
oman321's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: MASS
Posts: 4,699
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 15 Post(s)
Liked: 35
Do you mean a regular IR wireless extender or propietary RF base extender from Logitech.

If the first any basic IR extender should work for you. Look at X10 Powermids or Terk for something basic in a wireless IR extender, or for more options and a dedicated IR setup you can look at a Xantech solution. That's just a couple of the many solutions other than the RF base station.
oman321 is offline  
post #3 of 11 Old 01-07-2010, 02:03 PM - Thread Starter
Member
 
Rino21's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 50
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by oman321 View Post

Do you mean a regular IR wireless extender or propietary RF base extender from Logitech.

If the first any basic IR extender should work for you. Look at X10 Powermids or Terk for something basic in a wireless IR extender, or for more options and a dedicated IR setup you can look at a Xantech solution. That's just a couple of the many solutions other than the RF base station.


I'm looking for the Logitech extender which is compatible with the remote,
Thing is that it should be compatible with the 1100 Europe version which uses a different radio frequencies than the US one,

BTW - how can other extender work with the Harmony remote?
Rino21 is offline  
post #4 of 11 Old 01-07-2010, 02:06 PM
AVS Special Member
 
localnet's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Grass Lake, MI
Posts: 2,027
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
How far are you needing to go and are you using IR or RF?
localnet is offline  
post #5 of 11 Old 01-07-2010, 02:11 PM
AVS Special Member
 
oman321's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: MASS
Posts: 4,699
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 15 Post(s)
Liked: 35
Quote:
Originally Posted by Rino21 View Post

Iā€™m looking for the Logitech extender which is compatible with the remote,
Thing is that it should be compatible with the 1100 Europe version which uses a different radio frequencies than the US one,

BTW ā€“ how can other extender work with the Harmony remote?

Other extenders will take the signal the 1100 is sending as IR and convert to its own RF commands then back to IR at the other end where your devices are.

As opposed to the 1100 sending out the command as RF and then the base station converting back to IR.
oman321 is offline  
post #6 of 11 Old 01-07-2010, 04:52 PM - Thread Starter
Member
 
Rino21's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 50
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I think i want the original just need to know where to find it,
Rino21 is offline  
post #7 of 11 Old 01-08-2010, 06:37 AM
AVS Special Member
 
oman321's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: MASS
Posts: 4,699
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 15 Post(s)
Liked: 35
Where else but on Amazon.UK

http://www.amazon.co.uk/Logitech-Har...8&sr=8-1-fkmr2

I know I have heard of people buying DVD's from overseas, so hopefully you can get shipped to you if your in the US.
oman321 is offline  
post #8 of 11 Old 01-08-2010, 07:55 AM - Thread Starter
Member
 
Rino21's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 50
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
For this price , no thanks,
Rino21 is offline  
post #9 of 11 Old 01-08-2010, 08:56 AM
AVS Special Member
 
oman321's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: MASS
Posts: 4,699
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 15 Post(s)
Liked: 35
Price of the product or price of the shipping? I just checked Amazon US and see what you mean though if your talking about the product. Have you checked with logitech to confirm that the RF bases are in fact different?
oman321 is offline  
post #10 of 11 Old 01-08-2010, 11:59 AM - Thread Starter
Member
 
Rino21's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 50
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Yes , those are different,
Cant by from Amazon US and use a remote from Europe,
Talked to Logitech support but they can't tell where to buy,
When I explained the situation the lady told me to replace my remote ļŠ
Couldn't be more funny than that
Rino21 is offline  
post #11 of 11 Old 01-08-2010, 12:11 PM
AVS Special Member
 
oman321's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: MASS
Posts: 4,699
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 15 Post(s)
Liked: 35
Sorry, hope you work it out.

Ya, not a very good solution they offered you. Good luck.
oman321 is offline  
Reply Remote Control Area

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off