Global Cache iTach IP2IR IR Emitters - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 01-06-2012, 11:26 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
magicj1's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Lake district, England
Posts: 539
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 11
Hi.

Can you use dual IR emitters with the Global Cache iTach IP2IR, so instead of only having 3IR's you have 6?
magicj1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 01-16-2012, 08:35 PM
Member
 
hd54321's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 59
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
bump...
hd54321 is offline  
post #3 of 3 Old 01-17-2012, 04:11 AM
Advanced Member
 
mborner's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Coral Springs, Florida
Posts: 774
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by magicj1 View Post

Hi.

Can you use dual IR emitters with the Global Cache iTach IP2IR, so instead of only having 3IR's you have 6?

Yes, I'm using Xantech dual emitters.
mborner is offline  
Reply Remote Control Area

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off