ATT U-verse remote with Mitsubishi 82" DLP volume doesn't work. - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 07-09-2012, 09:39 AM - Thread Starter
Member
 
diernosaj's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Chicago, IL
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello

I recently bought an 82" Mitsubishi DLP tv and I have it hooked up to ATT U-Verse. When I turned everything on at first, the ATT U-verse remote would control the volume but not turn the tv on and off. I tried programming the remote with the Mitsubishi codes by pressing tv and ok for 3 seconds, it blinks twice, enter the codes, then the tv mode button should blink 3 times for a correct entry but I went through all the codes and none of them worked. I only got 1 solid blink instead of 3.

Now the volume doesn't work between the ATT U-verse remote and the tv. Then I tried using the 955 code to program the volume to work on the tv and it does the same thing.

I don't have a receiver or surround sound yet. The TV's remote volume works and is maxed out all the way and the tv is barely at a sound level to be able to watch tv and hear whats going on.

I reset the Att Uverse box and it didn't help either.

Can anybody help me out with this.

Thanks
Jason
diernosaj is offline  
Reply Remote Control Area

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off