Please help with Logitech Harmony One - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 09-27-2012, 08:15 AM - Thread Starter
Advanced Member
 
JewDaddy's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Lawrenceville, GA
Posts: 847
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 32 Post(s)
Liked: 38
I've read through some of the threads here in regards to the Harmony One remote and I'm starting to think I have a defective remote. I downloaded the software to update and program my remote on three different computers and continue to get the same results. So as far as it being related to a pc issue, I don't think it is. I login to the harmony remote software which has been updated to 7.7.0. I have my remote connected via the provided USB cable. On the screen of my remote it says USB Connected which tells me the cable is good. I click next and it takes me to the Check Connection screen. Every time I've tried this on multiple computers, it never gets past 0%. I've been trying the last 4 days with no luck. No antivirus software running to block connection that I know of. I've attached a couple pics to show my issue. Any suggestions?

yjyge7y4.jpg
yqage6ys.jpg

JewDaddy is offline  
Reply Remote Control Area

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off