Yamaha RX-V690 codes? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 12-01-2012, 06:56 PM - Thread Starter
Newbie
 
oscar0990's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello everyone. I recently bought a rca 3 device remote control and want to use it with the yamaha rx-v690. Ive been trying to use the codes the controler comes with and nothing seems to work. Anyone have any idea what may be happening or what i can do? Any help is appreciated!
oscar0990 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-02-2012, 12:55 PM - Thread Starter
Newbie
 
oscar0990's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Anyone?
oscar0990 is offline  
Old 12-02-2012, 09:30 PM
AVS Addicted Member
 
mdavej's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,233
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 564 Post(s)
Liked: 430
If you tried all the yamaha codes and your remote can't learn, there's nothing else you can do. The 3 device RCA is nothing like the 5 device model (RCRP05B) you may have seen posts about, which can control your yamaha.

Sorry
mdavej is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off