harmony 650 and comcast dvr - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 12-25-2012, 11:09 AM - Thread Starter
Member
 
micaaronfl's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 37
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
ok santa dropped one off.

question though i do not want my comcast dvr to ever turn off, is there anyway to configure that? i have googled it and failed. i cant see any options for "always on" in the software.
micaaronfl is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-25-2012, 09:38 PM
AVS Special Member
 
lovinthehd's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: OROR
Posts: 8,371
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 998 Post(s)
Liked: 1367
Why would you want to leave it on? It will record even when "off" as long as it's plugged in, that's the nature of the dvr function. There's also a dedicated thread to the harmony 600/650
lovinthehd is online now  
Old 12-26-2012, 09:54 AM - Thread Starter
Member
 
micaaronfl's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 37
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
wellt he problem is when u hit the watch tv function half the time it doesnt turn on the dvr.
micaaronfl is offline  
Old 12-26-2012, 04:38 PM
Advanced Member
 
Dropkick Murphy's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 637
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 39 Post(s)
Liked: 70
In the software (not myharmony.com)

Go to devices tab

select "settings" for your cable box

Choose "Re-do setup for this device"

Choose " I want to leave this device on all the time"

If you are using myharmony.com I'm sure there is something similar in the device section.

Dropkick Murphy is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off