Harmony Ultimate, Smart Control and Hub - Page 93 - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 46Likes
Reply
 
Thread Tools
post #2761 of 2767 Old 04-19-2015, 12:28 PM
Senior Member
 
rehaz1's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 315
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 29 Post(s)
Liked: 22
Check to see if one of the buttons is stuck. Try massaging each of the buttons
rehaz1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2762 of 2767 Old 04-19-2015, 12:35 PM
Advanced Member
 
rotohead's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Northern NV
Posts: 534
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 65 Post(s)
Liked: 38
Quote:
Originally Posted by markmathers View Post
Hello. I'm experiencing a problem with my remote. Everything seems to work ok but it's as if the remote is constantly trying to start an activity, as I'm seeing the blue dotted lines move across the top of the screen. I try starting an activity, shutting it off, I even tried syncing the remote and nothing gets it to stop. Also, as a result, the backlight is constantly on as well. The only thing I can think will solve the problem is to let the remote battery die and then charge it again. Anyone have any ideas? Thanks
Have you tried to press/hold 'record' and 'menu' buttons at the same time? I think that is the reboot method. I'm not at home right now and without the remote in my hand I'm going from memory (and at my age that is dicey). Hope this helps.
rotohead is offline  
post #2763 of 2767 Old 04-19-2015, 12:53 PM
Member
 
azz7686's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Mansfield, Ohio
Posts: 116
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 35 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by rotohead View Post
Have you tried to press/hold 'record' and 'menu' buttons at the same time? I think that is the reboot method. I'm not at home right now and without the remote in my hand I'm going from memory (and at my age that is dicey). Hope this helps.
It is off button and menu button for 20 seconds.

2-RTi-10's 1-CSi5 2-TSi400 6-r150's 1-Velodyne DPS-12
Yamaha RX-A3030 and Emotiva XPA-200
Samsung UN65F7100
azz7686 is online now  
post #2764 of 2767 Old 04-19-2015, 05:06 PM
AVS Special Member
 
49Merc's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: North Texas
Posts: 1,252
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 59 Post(s)
Liked: 20
Resync it. If that does not work I would reprogram. Radical but maybe necessary. Good luck.

Sony HDTV KDL-46HX750, Denon AVR 1912, DirecTV HD DVR Genie HR44, DirecTV AM21 OTA Rcvr, Panasonic Blu-ray DMP-BD65, Toshiba HD DVD A20, Infinity Alpha Speakers 50's, 20's, 10's, 37c, Valodyne VRP-1000 Sub, Panamax M4300-PM, Harmony Ultimate One Remote, Monoprice AV Cables
49Merc is offline  
post #2765 of 2767 Old 04-21-2015, 06:51 AM
Advanced Member
 
markmathers's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 765
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 13
Thanks guys for all your advice. My 1 yr old son got a hold of it and in addition to the problem I described earlier, the remote was all gummed up so I took a damp paper towel to it to clean it up a bit. This somehow stopped the remote from doing the constant "thinking" but the backlight remained on. I eventually just left it off the charger and let the battery die. The next morning after charging it up a minute, worked fine again. Go figure. All is well. Thanks again everyone!
markmathers is online now  
post #2766 of 2767 Old Today, 09:25 AM
Newbie
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 0
(Hopefully) a quick question. With the Smart Control/Home Control, can you assign which IR blaster port relates to which activity? I'm looking to control two identical TVs separately, and not sure if I can accomplish it with the Home Control. Thanks.
JohnnyLawRWB is online now  
post #2767 of 2767 Old Today, 02:12 PM
Member
 
azz7686's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Mansfield, Ohio
Posts: 116
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 35 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by JohnnyLawRWB View Post
(Hopefully) a quick question. With the Smart Control/Home Control, can you assign which IR blaster port relates to which activity? I'm looking to control two identical TVs separately, and not sure if I can accomplish it with the Home Control. Thanks.
Yes you can assign the port to the actual device.

2-RTi-10's 1-CSi5 2-TSi400 6-r150's 1-Velodyne DPS-12
Yamaha RX-A3030 and Emotiva XPA-200
Samsung UN65F7100
azz7686 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Remote Control Area

Tags
Logitech 915 000201 Harmony Ultimate Remote , Logitech 915 000194 Harmony Smart Control



Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off