Harmony smart control - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 06-17-2013, 10:14 AM - Thread Starter
Newbie
 
markb123's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Have just received mine and set it up all works great from the remote, but i can use the first page to turn on all devices but after that the page with buttons I can't use they are just dull nothing happens when you touch them also the swip function doesn't work, am I missing something in te set up for the iphone
markb123 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 07-08-2013, 11:42 PM - Thread Starter
Newbie
 
markb123's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Now works all good just need to look at updating the pages.

Thanks for help
markb123 is offline  
Reply Remote Control Area

Tags
Logitech 915 000194 Harmony Smart Control

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off