Programming a Crestron MX-700 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 07-22-2013, 10:58 PM - Thread Starter
Newbie
 
markz12345's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a customer that has an existing Crestron System (3 systems) that he aquired from the previous owner of the house. At this point he only wants to change the Tivo/Comcast box to a Comcast DVR. I have tried uploading from the remote using URC 850 software but failed to recognize. According to a URC tech the 850 software is suppose to work with the mx-700 , that's a normal one not a Crestron one. Is there any work around besides using the Comcast remote?
Thanx for any help.
Mark Z.
markz12345 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 07-23-2013, 02:26 AM
Member
 
kdp99's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Southampton,Hants,UK
Posts: 82
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 11
I've used an standard MX700 with the MX850 software with out a problem.

Could it be a pc issue ? Can you use an MX850 OK with the MX850 software ?

Are you using a USB adaptor (only some work)

Have you checked the port setting in the MX850 editor ?

Best of luck
kdp99 is online now  
post #3 of 3 Old 07-23-2013, 05:47 PM
Senior Member
 
petern's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 416
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 12
Unless you have the Crestron program file to be able to make changes that way, the Comcast remote is likely your best bet.
petern is offline  
Reply Remote Control Area

Tags
M K Sound Mx 700 Subwoofer

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off