My new TV and Harmony One - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 11-16-2013, 03:35 AM - Thread Starter
Member
 
cadmanmeg's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 116
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 10
So I brought home an LG 60LN5600 to replace a Toshiba 42" in one of my living rooms. Trying to update the remote for this new TV, but it doesn't appear to be in the database or something. I did an update of the Harmony software, but still nothing for this TV. Is this TV to new for the remote or the db? I saw that the software was prompting me to go through step by step for button functionality, but I am wondering if I am just missing something here? Additionally, will my Harmony One support the internet features for this new TV? I mean, I know it won't give me a QWERTY keyboard, but everything else? Guess that could just be a matter of setting up some complex steps to emulate the default TV remote, correct?

Also, without starting a new thread on the Harmony remotes, I also wanted to ask, with Logitech selling off or closing the doors on the remotes (this may be old news, but last I heard or thought), are things not going to stay up to date?

Thanks much!
cadmanmeg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 11-17-2013, 02:05 AM - Thread Starter
Member
 
cadmanmeg's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 116
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 10
Anyone have experience with these newer LG TV's and the Harmony remotes?
cadmanmeg is offline  
post #3 of 3 Old 11-17-2013, 06:54 PM
Member
 
bxb11's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 84
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by cadmanmeg View Post

So I brought home an LG 60LN5600 to replace a Toshiba 42" in one of my living rooms. Trying to update the remote for this new TV, but it doesn't appear to be in the database or something. I did an update of the Harmony software, but still nothing for this TV. Is this TV to new for the remote or the db? I saw that the software was prompting me to go through step by step for button functionality, but I am wondering if I am just missing something here? Additionally, will my Harmony One support the internet features for this new TV? I mean, I know it won't give me a QWERTY keyboard, but everything else? Guess that could just be a matter of setting up some complex steps to emulate the default TV remote, correct?

Also, without starting a new thread on the Harmony remotes, I also wanted to ask, with Logitech selling off or closing the doors on the remotes (this may be old news, but last I heard or thought), are things not going to stay up to date?

Thanks much![/qu
bxb11 is offline  
Reply Remote Control Area

Tags
Logitech Harmony One Advanced Universal Remote , Lg Electronics 55ln5600 55 Inch 1080p 60hz 3d Led Tv
Gear in this thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off