Is a RF remote possible w/out the repeaters and cords? - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 12-02-2013, 02:45 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
met64's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 562
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 12
Trying to set up my BR and given the room it is in need something without the clutter. Anyway, the issue is my plasma which hangs on the wall and as such the cords to the RF module are hanging down from it. I tried just putting a piece of black tape over the TV remote sensor but it does not work. Hopefully this makes sense…. Open to suggestions.

Thank you,
met64 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 12-02-2013, 02:56 PM
Advanced Member
 
Dropkick Murphy's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 648
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 44 Post(s)
Liked: 71
The Harmony Ultimate can control your TV via Infrared and the rest of your equipment via RF so you won't need a repeater on the TV at all.
met64 likes this.

Dropkick Murphy is offline  
post #3 of 4 Old 12-02-2013, 03:14 PM
Advanced Member
 
dalto's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 968
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 308 Post(s)
Liked: 169
Yes, Dropkick Murphy pointed out if your remote supports sending some signals via IR and others by RF that is the best option.

If not, you should be able to conceal the wire in the wall.
met64 likes this.
dalto is offline  
post #4 of 4 Old 12-02-2013, 04:57 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
met64's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 562
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by Dropkick Murphy View Post

The Harmony Ultimate can control your TV via Infrared and the rest of your equipment via RF so you won't need a repeater on the TV at all.

Great… did not know that. Thank you!
met64 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Remote Control Area

Tags
Logitech 915 000201 Harmony Ultimate Remote

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off