Rti t2 CS+ problems - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-18-2014, 06:34 AM - Thread Starter
Member
 
Ejs71's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 135
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Liked: 11
Does anyone out there own a Rti t2 CS+ ?? I'm having some problems with the arrow buttons sticking. It's terrible, and pretty consistent... when I select up or down, or right or left... it will jump 2-4 spots on a guide and overshoot where I'm trying to go.

Anyone have this problem???

MY GEAR:

-Pioneer Elite SC-61 7.2 Channel Class D3 Amplification AVR*
-Oppo BDP-93 3D Blu ray Player
-Monitor Audio GX50 Piano Ebony Bookshelf Speakers (pair)
-Monitor Audio CT265-IDC Trimless In-Ceiling Speakers (pair)
-Monitor Audio GXW15, 15” C-CAM bass driver 650W D2Audio®* DSP controlled...
Ejs71 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-27-2014, 10:52 PM
Senior Member
 
Glackowitz's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 383
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Try adjusting the repeats to 1 or 0 on the problem commands to see if that helps.
Glackowitz is offline  
Reply Remote Control Area

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off