RCA RCU810 - some buttons stopped responding... Please Help - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 01-07-2007, 10:21 AM - Thread Starter
Member
 
KillerQ's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hey all,

I have an RCU810 that I use for everyday use when I am not using my nice touchscreen remote... Now, all of the sudden, the play/pause/stop, etc section at the bottom of the remote has stopped responding when I push the buttons. All other buttons are fine.

Some people on other forums have talked about opening it, cleaning it, and even adding foil under the buttons to increase conductivity. I have tried all of that with no luck.....

Has anyone had a similar problem with this remote, and if so, what was the best way to fix it. I can't see why these random buttons would just stop...


Thanks a ton in advance,

Matt!
KillerQ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Remote Control Area

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off