Sony Remote to Vizio TV Code - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 12-22-2007, 01:51 PM - Thread Starter
Newbie
 
rwkyle's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello all thanks ahead of time from a new user.

I have just purchased a Vizio VW32 LCD TV. I have a Sony SAT-B65A Direct TV receiver(about 5 years old) and it came with a Sony RM-Y812 remote. Of course I want to be able to power the Vizio on and off and run the volume. Any advanced functions would be a plus but I will take volume and Power. Anybody have an idea's for a code(s) to run it.

**Update**
Well after finding the remote on Sony's website I found that the codes were all 3 digit codes. So I started writing them down and most seemed to be common from tv model to tv model. I started at 100 and when I got to 103 it powered off the TV, oh joy!! it also ran the volume. So that is what I need it to do. We are only using this in our bedroom so that will do. I may going to try some other codes to see if it will work in the menu. I bet this will work for other Sony remotes.
rwkyle is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 12-22-2007, 07:35 PM
AVS Special Member
 
Edmund's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Huntington Beach, Ca
Posts: 1,581
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 26
Check the codes listed under Goldstar or LG.
gnk1 likes this.
Edmund is online now  
post #3 of 4 Old 07-14-2009, 08:16 PM
Newbie
 
webmasterf's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks! I just got my Vizio on Sunday and have been frantically seareching for that darn code!
webmasterf is offline  
post #4 of 4 Old 11-12-2012, 05:27 PM
Newbie
 
chavezy's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a older sony DVD player and A Vizio tv. Couldnt find a code
But the LG code worked for my sony remote so now i.can turn the tv off and on and control the volume too. I used this website http://esupport.sony.com/US/perl/select-system.pl?PRODTYPE=32&DIRECTOR=RCODES
I have a vizio and it is NOT an option here but the LG code "04" worked for me.
Good luck to you all.
chavezy is offline  
Reply Remote Control Area

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off