Official Logitech Harmony One thread - Page 390 - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 56Likes
Reply
Thread Tools
post #11671 of 11674 Unread Today, 09:09 AM
Member
 
Jedi54's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Sgooter View Post
You may need to "train/teach" your H1 to properly match all the various infrared commands that are present on your Denon's remote control. It's not hard to do, just takes some time and patience. In the Harmony One software on your computer, select the Devices tab, then select your Denon, then look for and select the "Learn IR" button, and follow the instructions.
Sgooter: unfortunately I'm not able to train the H1 due to my factory Denon remote no longer working.

Quote:
Originally Posted by AustinJerry View Post
but I would reset the remote to factory defaults and start from scratch.
does anyone remember how to do a factory reset?
Jedi54 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #11672 of 11674 Unread Today, 09:52 AM
Advanced Member
 
Sgooter's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Space Coast, FL
Posts: 902
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 36 Post(s)
Liked: 29
Quote:
Originally Posted by Jedi54 View Post
Sgooter: unfortunately I'm not able to train the H1 due to my factory Denon remote no longer working.
does anyone remember how to do a factory reset?
I know of no factory reset procedure, but you can effectively reset the H1 by creating a new Harmony account and start all over.

When in doubt, do the right thing.
Sgooter is online now  
post #11673 of 11674 Unread Today, 10:16 AM
AVS Special Member
 
AustinJerry's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, Texas
Posts: 9,905
Mentioned: 25 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2719 Post(s)
Liked: 1385
Quote:
Originally Posted by Jedi54 View Post
Sgooter: unfortunately I'm not able to train the H1 due to my factory Denon remote no longer working.



does anyone remember how to do a factory reset?
Quote:
Originally Posted by Sgooter View Post
I know of no factory reset procedure, but you can effectively reset the H1 by creating a new Harmony account and start all over.
Sgooter has the right advice. And as far as not having the original Denon remote any longer, perhaps you could borrow a remote. Any Denon remote would work for the basic commands--they'd don't change from model to model.
AustinJerry is online now  
post #11674 of 11674 Unread Today, 01:06 PM
Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 37
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 16 Post(s)
Liked: 1
Quote:
Originally Posted by ChrisMc73 View Post
I have a Harmony One that I've never opened in the box, along with a nice gently used one in the bedroom.
I'm really wanting to get the Harmony Ultimate with Smart Hub, do you think I'd be able to sell this Harmony One online, eBay or Amazon to help fund the purchase I want to make?

Not sure what the popularity was on the Harmony One, I'll go to eBay and see but wondering what you users think of it?
I'd make sure the rubberized backing is still in good shape as all of mine has melted off. If it's still like new then it's very sought after and you should have no issues selling it as you can tell by the popularity in this thread.
Dr. Jekyll is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Remote Control Area

Tags
Logitech , Harmony 880 Advanced Universal Remote

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off