Need help connecting Wii - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-08-2013, 03:09 PM - Thread Starter
Newbie
 
dasaboros's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just bought a Sony STR-DH520 receiver and am trying to connect my Wii to it so we can have it thru the system. The PS3, XBOX, Cable are all connected and work fine (I saw a couple suggestions I'm going to try though for max performance on these forums already). I am attempting to book the Wii up via component cables. I hook them into the input and the audio into the input. I get the audio on the SA-CD/CD input, but no picture. I read thru the manual and it says go thru menu to this setting do this that....etc. I try to do and think I'm doing what the manual says, but to no avail. Thanks to any help I receive in advance. I really do appreciate it!
dasaboros is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 04-22-2013, 01:30 PM
Newbie
 
davidinskem's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
hi there
did you manage to connect it as I am having the same problem
cheers
david
davidinskem is offline  
Reply Home Theater Gaming

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off