AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews - Search Results

Showing results 1 to 25 of 92
Search took 0.47 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: ezatnova
Forum: Receivers, Amps, and Processors   11-23-2016, 12:21 PM
Replies: 8
Views: 112
Posted By ezatnova
The AVR 890 is a dual zone, but no need to use it...

The AVR 890 is a dual zone, but no need to use it just to duplicate sound over to a speaker selector. The other sets of aux speakers are all impedance corrected, and the AVR 890 has plenty of juice...
Forum: Receivers, Amps, and Processors   11-23-2016, 08:18 AM
Replies: 8
Views: 112
Posted By ezatnova
Ok, in case these clues help diagnose what is...

Ok, in case these clues help diagnose what is going on... (I think I have a hunch of sorts).

- The bass coming from the main speakers subs are not as strong as when the music is played actually...
Forum: Receivers, Amps, and Processors   11-21-2016, 09:51 AM
Replies: 8
Views: 112
Posted By ezatnova
Thanks. I think I follow most of that. I just...

Thanks. I think I follow most of that. I just would be surprised if it's setting related since I never changed any settings and this just recently started happening. Also, in case it helps, I am...
Forum: Receivers, Amps, and Processors   11-20-2016, 10:43 AM
Replies: 8
Views: 112
Posted By ezatnova
Oh wow. Is that something that is even feasible...

Oh wow. Is that something that is even feasible to get diagnosed and repaired?
Forum: Receivers, Amps, and Processors   11-19-2016, 12:36 PM
Replies: 8
Views: 112
Posted By ezatnova
Strange bass "bleed" from Speaker A to Speaker B of Denon setup

I have had my Denon AVR 890 setup for about 4-5 years now and have a very odd new issue that has come up in the past month or so.

I have the 890 powering my 5.1 setup in the family room as...
Forum: Receivers, Amps, and Processors   08-22-2016, 09:23 AM
Replies: 7,455
Views: 339,715
Posted By ezatnova
Reporting back that this worked! Thanks so much! ...

Reporting back that this worked! Thanks so much!

One thing I'll mention is that the display on mine never showed any message after I held down the +/- buttons. But I think I did notice that the...
Forum: LCD Flat Panel Displays   08-22-2016, 09:15 AM
Replies: 12,276
Views: 610,511
Posted By ezatnova
Yep, this is the link I was referring to in my...

Yep, this is the link I was referring to in my post last week.


I checked my TV for any available firmware updates, and there were none. I then went to my router and put in blocks for the IP...
Forum: LCD Flat Panel Displays   08-19-2016, 07:59 AM
Replies: 12,276
Views: 610,511
Posted By ezatnova
Ok great. Well, since you said it seemed like it...

Ok great. Well, since you said it seemed like it improved after a firmware update, it wouldn't hurt me to make sure there isn't an update that I need to perform.

Thanks
Forum: Receivers, Amps, and Processors   08-19-2016, 07:39 AM
Replies: 7,455
Views: 339,715
Posted By ezatnova
I agree that if I would have made a mistake, I...

I agree that if I would have made a mistake, I would own up and re-do the setup. But I made no mistake, and it's the faulty technology in the receiver that has it locked up when I did nothing but set...
Forum: LCD Flat Panel Displays   08-19-2016, 07:31 AM
Replies: 12,276
Views: 610,511
Posted By ezatnova
I'm sure you probably know, but you are...

I'm sure you probably know, but you are definitely clicking the "HQ" button and switching YouTube to full 4K, right? It defaults to 1080p, which is of course a ton faster for loading.
Forum: Receivers, Amps, and Processors   08-18-2016, 08:39 AM
Replies: 7,455
Views: 339,715
Posted By ezatnova
Man. I wonder if that 5G is what locked the...

Man. I wonder if that 5G is what locked the whole sucker up. Darn...I had my finger on the button and backed out of the 5G just because of this fear, then said ah, the heck with it, if it isn't...
Forum: LCD Flat Panel Displays   08-18-2016, 08:36 AM
Replies: 12,276
Views: 610,511
Posted By ezatnova
4K YouTube App Videos Buffer a Ton on XBR75-850C Now

I've had my 75-850C for about 6 months now. When I first got it, I was able to stream 4K videos from YouTube very reliably. Maybe one small buffering time, if at all.

A couple of months ago, I...
Forum: Receivers, Amps, and Processors   08-18-2016, 08:05 AM
Replies: 7,455
Views: 339,715
Posted By ezatnova
Unhappy Crazy WiFi Network Connection Problem with SR 6010

I am beyond annoyed with Marantz right now. I have a ~6 month old SR 6010 that was fully set up and working great with my whole system. Yesterday, I upgraded my Verizon FiOS router to a the Quantum...
Forum: LCD Flat Panel Displays   12-20-2015, 06:28 AM
Replies: 12,276
Views: 610,511
Posted By ezatnova
Is it normal that Game Mode colors seem terrible?...

Is it normal that Game Mode colors seem terrible? Switching from Standard to Game makes my colors so dull and have an almost tan hue to the whites. The rest of the colors just seem so muted and blah....
Forum: LCD Flat Panel Displays   12-10-2015, 02:49 PM
Replies: 12,276
Views: 610,511
Posted By ezatnova
I just got mine last week and I notice it seems...

I just got mine last week and I notice it seems sporadic as to google cast availability. One thing I want to check is whether the casting icon only shows up on my iPhone (in YouTube app for example)...
Forum: LCD Flat Panel Displays   12-10-2015, 10:17 AM
Replies: 12,276
Views: 610,511
Posted By ezatnova
Hopefully simple question that I didn't have any...

Hopefully simple question that I didn't have any luck googling.

How do you put the XBR850c into Game mode? I changed the HDMI input category to "Game", but I get the feeling this doesn't make...
Forum: Receivers, Amps, and Processors   12-10-2015, 09:58 AM
Replies: 7,455
Views: 339,715
Posted By ezatnova
I have had to overcome a very strange issue...

I have had to overcome a very strange issue between by SR 6010 and my Sony XBR850c tv. After first hooking everything up, I was trying to go into the on screen setup menu for a lot of things on the...
Forum: Receivers, Amps, and Processors   12-10-2015, 09:51 AM
Replies: 7,455
Views: 339,715
Posted By ezatnova
I can't figure out how to on the porthole, but I...

I can't figure out how to on the porthole, but I believe pressing Info on the remote displays the mode on the screen. Obviously this isn't always helpful in cases where you are just using audio or...
Forum: Receivers, Amps, and Processors   12-09-2015, 09:20 PM
Replies: 14
Views: 269
Posted By ezatnova
Well, I re-ran Audyssey with first reducing the...

Well, I re-ran Audyssey with first reducing the amp for the sub down to -6 db. This resulted in Audyssey setting it to -8 db. Not only did it not complain after the first sub tone, but all is fixed!...
Forum: Receivers, Amps, and Processors   12-09-2015, 03:05 PM
Replies: 14
Views: 269
Posted By ezatnova
At the risk of getting a "SEARCH!" Reply, can you...

At the risk of getting a "SEARCH!" Reply, can you tell me a) how to do that reset and b) if that will wipe all settings and whatnot I have? Not a big deal since I need to even redo Audyssey anyway,...
Forum: Receivers, Amps, and Processors   12-09-2015, 01:59 PM
Replies: 14
Views: 269
Posted By ezatnova
Thanks. I'll post some pics of the menu settings...

Thanks. I'll post some pics of the menu settings in a bit, but you'll have to take my word for it on the bass increase with LFE + main, as I doubt a YouTube via my phone camera would capture bass for...
Forum: Receivers, Amps, and Processors   12-09-2015, 11:33 AM
Replies: 14
Views: 269
Posted By ezatnova
Hmm. Yeah they are set to small, and when I...

Hmm. Yeah they are set to small, and when I change the Bass menu setting from LFE to LFE + Main it easily doubles the bass. Not great sounding (boomy) but the increase is very apparent.

FWIW,...
Forum: Receivers, Amps, and Processors   12-09-2015, 05:07 AM
Replies: 14
Views: 269
Posted By ezatnova
Sorry, should have stated that speakers were set...

Sorry, should have stated that speakers were set to small from the start.
Forum: Receivers, Amps, and Processors   12-08-2015, 11:34 PM
Replies: 14
Views: 269
Posted By ezatnova
Xbox One music won't play through sub woofer of Marantz 6010

I have an Xbox one hooked up via optical to my Marantz 6010. When I play a game the sound is fine (all channels properly). However when I play my music collection through Groove, it only uses the...
Forum: Speakers   12-08-2015, 05:08 PM
Replies: 8,333
Views: 553,775
Posted By ezatnova
Thanks. So if I understand correctly, I'll go...

Thanks. So if I understand correctly, I'll go into the calibration menu of the Triad 350 and knock the gain down some, then re-run Audyssey and see if it doesn't give me the warning and max me down...
Showing results 1 to 25 of 92

 
Forum Jump: