or Connect
New Posts  All Forums:

Posts by cyf4746

Hi TimA, I faced similar problem as yours. I am using Optoma HD20 Projector + Marantz SR5003. If I power on my Marantz and Optoma HD20 before I fully boot my HTPC (GA-H55m-USB3) The screen color goes "FUNKY". And, if I Boot Up my HTPC first, then power on the Marantz and Optoma HD20, no problem at all. Only when I shutdown HTPC, just before the screen goes off. The colors goes "FUNKY" again. I googling around few days, but yet to get any definate answer or solutions for...
I am using HDMI. I tried both direct to HD20 and go through Marantz SR 5003 AV Receiver. All having the same problems. Any ideas?
I testd it on few other LCD panel... No problem at all.. Just this Optoma HD20 have this weird problem.
Thanks Tulli....
I guess it is the handshake problem with Optoma HD20. You use projector or LCD panel?
I am having display problem with GA-H55m-USB3. Screen flickering and unviewable. Only happend when I switch on Optoma HD20 Projector before I boot up my HTPC. If I switch on the projector AFTER I fully boot up my HTPC the display will have no problem. Any one having similar problem? Any fix available? Please help! My setup is as below: Optoma HD20 Projector Onboard graphic 2G Ram i3 530 processor.
I have a big problem in display. I am using Optoma HD20 with GA-H55m-USB3. The screen never disokay correctly. Flickering unviewable, screen freezed, display on green color screen or red color screen. Any one have similar problem?
I have a big problem in display. I am using Optoma HD20 with GA-H55m-USB3. The screen never disokay correctly. Flickering unviewable, screen freezed, display on green color screen or red color screen. Any one have similar problem?
Recently I built a new HTPC using Gigabyte GA-H55M-USB3. My optoma HD20 unable to display the screen. Screen flickering and unable to view. This problem only happen if I switch on Optoma HD20 before I boot up my HTPC. If I switch on HD20 after I fully boot up my HTPC, the display will have no problem at all. Any one having similar problem? Any one can help in?
I having problem wiht my Optoma HD20 with this mobo. The display flicker make the screen unviewable, and some time only display a green color screen, and sometime only display previous "freeze" screen even after I reboot the system. My setup is : Graphic: Onboard Ram: 2G Processor: i3 530 Optoma HD20 + Marantz SR5003 Please help.....
New Posts  All Forums: